Ravi İncigöz... YENİ ALBÜMÜ "BUGÜN" ÇIKTI !..

Ravi İncigöz... YENİ ALBÜMÜ "BUGÜN" ÇIKTI !..

Ravi İncigöz’ün yeni albümü “Bugün” DMC Müzik’ten çıktı. Albümde, “Canım” , “Bugün” , “Yapamam” , “Acı Aşk”, “Bi Dön” ve “Teşekkür Ederim” adlı şarkılar yer alıyor.

“Canım”, “Bugün” , “Yapamam” ve “Acı Aşk” adlı şarkıların düzenlemeleri  Febyo Taşel’e, “Bi Dön”  adlı şarkının düzenlemesi Febyo Taşel  ve Ferdi Karamşe’ye, “Teşekkür Ederim” adlı şarkının düzenlemesi  Orkan Aki’ye ait olurken, söz ve müzikleri  Ravi İncigöz ve Cüneyt Tek’e ait. 

Ravi’den duygusal klip… 

Başarılı sanatçı Ravi İncigöz ilk klibini de albümle aynı adı taşıyan "Bugün" adlı şarkıya çekti. Polonezköy'de çekimleri gerçekleşen klibin yönetmenliğini İmre Haydaroğlu gerçekleştirdi. "Bugün" adlı şarkının klibinde bisiklete binen Ravi İncigöz oldukça duygusal sahnelere imza attı. “Bugün” adlı şarkının düzenlemesi Febyo Taşel’e, ıslık bölümü ise Toygar Işıklı’ya ait.  

Ravi İncigöz  ‘Bugün’ adlı şarkıya oldukça güveniyorum. İddialı geliyoruz.” dedi. 

Daha önce Mustafa Ceceli ile birlikte düet yaptığı “Şeker” adlı şarkı Dijital platformda 50 milyon kişi tarafından tıklanan ve yılın düeti olurken, Ravi İncigöz bugüne kadar; Ferhat Göçer’e verdiği “Kalp Kırılsa da Sever”,  Ebru Gündeş’e verdiği “Ölümsüz Aşklar”,  Cenk Eren’e  verdiği “Az zehir az da bal” , Mustafa Ceceli’ye  verdiği “Sevgilim” , “Kalpten”, “Eksik” ve  “Şeker” adlı şarkılar ile biliniyor.

İŞTE RAVİ İNCİGÖZ'ÜN "BUGÜN" İSİMLİ ŞARKISI...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.