Reyhan Karaca... "KONUŞURSAM TÜRKİYE SALLANIR"!..

Reyhan Karaca... "KONUŞURSAM TÜRKİYE SALLANIR"!..

Serhat Tekin’in hazırlayıp sunduğu “Serhat’la Kayıttayız” programına katılan Reyhan Karaca, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte programdan başlıklar...

Arkasından sövdüğüm ilişkilerim oldu

Reyhan Karaca yeni şarkısı ‘ Aşk tutulması’nın sözlerinden hareketle Serhat Tekin’in ‘ Hiç arkasından sövdüğün bir ilişkin oldu mu?’ sorusuna ‘ Olmaz olur mu? Lanet olsun dediğim ilişkilerim oldu.

Kin tutmam. Öfkem kısa sürer. Aradan zaman geçince nötr olurum. ‘ cevabını verdi.

Doktoruma neler yaptırdığımı soran ünlüler var

Programda konu estetikten açılınca , Serhat Tekin’in ‘ Hiç radikal bir operasyon geçirdin mi?’ sorusuna ‘ Benim vücuduma bıçak değmedi. Botoks ve vitaminler tabii ki var.

Ama radikal bir operasyon şu zamana kadar yapmadım. Burnum bile kırık.

Çok enteresan doktoruma gidip neler yaptırdığımı, gizli bir şey yaptırıp yaptırmadığımı öğrenmek isteyen ünlüler var. ‘ cevabını veren Karaca , kendine iyi baktığını , açılarını iyi bildiğini bu yüzden olduğundan daha genç gösterdiğini söyledi.

İsim versem Türkiye sallanır

reyhankaraca_serhattekin.jpg

Mustafa Sandal’ın yazdığı kitaptan hareketle Serhat Tekin’in ‘ Sen böyle bir kitap yazar mısın? Yazarsan isimleri açık açık belirtir misin?” sorusuna, ‘ Belli bir olgunluğa geldikten sonra yaşanmışlıkları insanlara aktarmak istersin.

Ben yazacak olsam isimleri yazmam. Belki sembollerle veya baş harflerle anlatırım.’ cevabını veren Karaca , kitap yazarsa aşk hayatı ile ilgili şeyler de yazabileceğini belirtip, ‘ Mesela bir süre önce biten bir ilişkim var.

Konuşsam Türkiye sallanır ama isteyince saklayabiliyorsun. Ben de saklama taraftarı olduğum için kimsenin haberi yok ‘ dedi.

Hayatımdan bir çok insanı çıkarttım

Programda yeni kararlar aldığını söyleyen Karaca, hayatından hiç çıkarmadığı kadar fazla insan çıkardığını itiraf etti.

Karaca , “ Gerek özel hayatımda gerekse sosyal medya hesaplarımda maskeli bulduğum herkesi çıkarttım. Ben maske kullanmıyorum.‘ dedi.

Kalça tartışmasından bıktım

Serhat Tekin’in “ Son zamanlarda magazin dünyasında en sinirini bozan şey ne?” sorusuna “ Kalça tartışmasından bıktım ben.

En güzel kimin kalçası falan. Çok aşağı düzeyde bir tartışma bu. Yaptırdıysan yaptırdın yani. “ cevabını veren Karaca , “ Ajda Pekkan her bir yerini yaptırdığında ‘ Benimki daha güzel.’ diyor mu? demiyor. Demek ki bu olmaması gereken bir durum’ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.