Ricchezza Bridal... 80 KİLOLUK GELİNLİK!..

Ricchezza Bridal... 80 KİLOLUK GELİNLİK!..

Ricchezza Bridal, İstanbul Lütfi Kırdar’da düzenlenen dünyanın en büyük Evlilik Hazırlıkları Fuarı’nda 80 kiloluk özel tasarımı ile yerini aldı.

Evlenecek çiftlere yol gösteren, yeni trendlerle buluşturan Evlilik Hazırlıkları Fuarı’nın ikinci gününde İstanbul Gelinlikçiler Derneği Başkanı ve Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Servet Babataşı’nın sahibi olduğu Ricchezza Bridal, 80 kiloluk özel tasarım gelinlik modeli ile dikkat çekti.

Ünlü koreograf Asil Çağıl’ın koreografisi ile düzenlenen defilenin açılışında, manken Yağmur Ayaz, zümrüt koleksiyonu ile zenginliği ve ihtişamı simgeleyen Ricchezza Emerald özel koleksiyonu ile izleyenleri büyülerken,  Sema Şimşek, Zeliha Çal, Açelya Kartal, Olga Fabi, Leena Shindondola, Yanita Shmidt, Yasemin Yeniay, Gözde Coşkun, Jenya Krivenko, Marina Federenko ve Ola Zaremba gibi tescilli modeller podyumda birbirinden güzel gelinlik modellerini sergiledi.

“80 KİLO GELİNLİK”

Ricchezza Bridal tarafından Evlilik Dünyası Fuarı’na özel hazırlanan orijinal taş ve incilerle işlenen 80 kilo ağırlığındaki özel tasarım, ünlü manken Tuğçe Sarıkaya tarafından podyumda gelin adaylarının beğenisine sunuldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.