Ronaldo...ÜMMİYE TEYZE İLE KAMERA KARŞISINDA!

Ronaldo...ÜMMİYE TEYZE İLE KAMERA KARŞISINDA!

Dünyaca ünlü futbolcu Ronaldo ile Mersin Arslanköy'de kurduğu tiyatroyla sesini dünyaya duyuran Ümmiye Koçak, Türk Telekom'un reklam filminde oynadı.

Türkiye'den çıkmış gerçek başarı hikayelerini insanlarla buluşturmayı hedefleyen  Türk Telekom'un "Sen yeter ki hayal et" reklam filminde,  Mersin'in  Arslanköy adlı köyünde kurduğu tiyatroyla dünyaya sesini duyuran Ümmiye  Koçak ve futbolcu  Cristiano Ronaldo oynuyor.

REKLAM FİLMİNİ ÜMMİYE KOÇAK YÖNETTİ

Daha önce yazdığı ve yönettiği "Yün  Bebek" filmiyle  New York  Avrasya Film Festivalinde ödüle layık görülen  Koçak, filmin yönetmenliğini de üstlendi. Reklam filminde  Ronaldo da yaşadığı zorluklara rağmen hayallerinin peşinden koşmaktan asla vazgeçmediğini anlatıyor.

 

6 İLDE ÇEKİLDİ

Yeni reklam filmlerinin çekimi  Denizli,  Rize,  Antalya,  Gaziantep,  İstanbul ve  Çanakkale olmak üzere toplam 6 ilde gerçekleştirildi. Çekimler hazırlıklarla beraber toplam 23 gün sürdü. Çekimlerde yaklaşık 100 kişilik bir ekip görev aldı.  Ronaldo ve  Koçak'ın oynadığı bölümün çekimleri ise  Madrid ve  Mersin'de gerçekleştirildi.

RONALDO VE KOÇAK'IN ''SEN YETER Kİ HAYAL ET'' REKLAM FİLMİ

Kaynak:sondakika.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.