Sabiha Alakuşu… DEFİLESİNDE SANAT, MODA VE YARDIM BULUŞTU!

Sabiha Alakuşu… DEFİLESİNDE SANAT, MODA VE YARDIM BULUŞTU!

Dünyaca ünlü Osmanlı moda tasarımcısı ve sanatsal tarih araştırmacısı Sabiha Alakuşu, gecede unutulmaz bir defile ile adından söz ettirdi. Alakuşu'nun Osmanlı kostümleri ve Cumhuriyet temalı tasarımları, birçok uluslararası yarışmada derece elde etmiş ve moda dünyasında büyük beğeni toplamıştı. Gece, Alakuşu'nun tasarımlarıyla damgasını vurarak katılımcılardan büyük ilgi gördü.

Ataşehir Mustafa Saffet Kültür Merkezi'nde düzenlenen yardım etkinliğinde, "Bir Tek Nefes İçin Elele" adlı organizasyon, SMA hastaları Elanur ve Güneş bebek için gerçekleştirildi.

Gece, koreografisi Ayhan Akgün tarafından hazırlanan ve sunuculuğunu Özlem Kurt ile TRT makyaj sanatçısı Rukiye Akkaşoğlu'nun üstlendiği bir törenle renklendi.

sabihaalakusu-2.jpg

Bu anlamlı etkinlik, Sabiha Alakuşu'nun sanatsal dokunuşuyla moda ve yardımı bir araya getirerek, unutulmaz bir geceye dönüştü.

Sabiha Alakuşu'nun öncülüğünde gerçekleştirilen defile, katılımcılara hem moda dünyasının zarafetini sunarken hem de Sma 1 Elanur ve güneş bebek için yapılan yardım çalışmasına destek olma fırsatı tanıdı.

sabihaalakusu-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.