Sadık Karan... "RUH HASTASI" ÇALIŞMASI İLE KISKANÇLARA İNCEDEN BİR GÖNDERME !..

Sadık Karan... "RUH HASTASI" ÇALIŞMASI İLE KISKANÇLARA İNCEDEN BİR GÖNDERME !..

Sadık Karan, 2014 yılında yayınladığı single’ı "Radyoda Geçtiğin Şarkı Gibiyim"in ardından müzik yolculuğuna “Ruh Hastası" isimli single çalışmasıyla devam ediyor.

Dokuzsekiz Müzik etiketiyle dijital platformlarda yerini alan, sözü ve müziği sanatçının kendisine ait olan şarkının düzenlemesi Hüseyin Çebişci tarafından yapıldı. Fotoğraflarını yönetmen Levent Öztürk'ün çektiği ve grafik çalışmalarını Hakin Des'in gerçekleştirdiği Ruh Hastası isimli eğlenceli şarkının Mix’i Efe Demiryoğuran, Mastering’i ise Robin  Schmidt tarafından Almanya’da yapıldı.

Geçtiğimiz günlerde başarılı yönetmen Levent Öztürk yönetmenliğinde klibi çekilen şarkının iki gün süren çekimlerinde 40 kişilik kalabalık bir ekip çalıştı.

Eğlenceli sözleri, hareketli ritmiyle 2015 yazının iddialı şarkılarından biri olmaya aday şarkının klibinde, hemen hemen hepimizin âşıkken yoğunlukla yaşadığı kıskançlık duygusunun insanı hastalıklı bir ruh durumuna sürükleyen hali, klip için özel olarak hazırlanan zincirlerden oluşan bir kafes ve işkence sandalyesinden oluşan dev bir platformla tasvir edildi. 

Şarkının ismi şimdiden sosyal medyada ses getirmeye başladı bile…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.