Şafak Yavuz’un Vizöründen...YILLAR SONRA TATLI TESADÜF!

Şafak Yavuz’un Vizöründen...YILLAR SONRA TATLI TESADÜF!

Woman TV ekranlarında deneyimli programcı Şafak Yavuz’un hazırlayıp sunduğu Şafak Yavuz’un Vizöründen programı ünlü isimleri Woman TV izleyiciyle buluşturmaya devam ediyor.

Her hafta bir başka ünlünün yer aldığı ve çok samimi bir sohbetin gerçekleştiği Şafak Yavuz’un Vizöründen programının bu haftaki konuğu, Türk Tiyatro dünyasının usta ismi Rutkay Aziz.

Değerli sanatçı Şafak Yavuz’a yaşamına ait çok samimi açıklamalar yaparken,anılarından da söz etti.

İşte o sırada 1998 de Ziya Öztan’ın yönetmenliğini yaptığı Turgut Özakman’ın senaryosunu yazdığı Cumhuriyet filmine geldi sıra.

Rutkay Aziz’in Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandırdığı filmde Sabiha Gökçen’in çocukluğunu  Şafak Yavuz’un kızı Görkem Baykan oynamıştı.

Filmin o sahnesi geldi ekrana Rutkay Aziz karşılığı sahne çektiği küçük oyuncunun Şafak Yavuz’un kızı olduğunu öğrenince çok şaşırdı. Duygusal anlar yaşandı.

Atatürk aşığı bir ailenin Atatürk hayranı olarak büyüyen çocuğu olarak yıllar sonra Atatürk’ü canlandırmanın nasıl bir heyecan nasıl bir kaygı olduğunu da anlattı.

Rutkay Aziz kızı Doğa Rutkay’ı nasıl büyüttüğünden, Türkiye’deki sanat ve siyasette dünden bugüne nelerin nasıl değiştiğini örnekler vererek açıkladı.

Rutkay Aziz’in sanat dolu yaşamının ayrıntılarını ve çok özel açıklamanı merak edenler Şafak Yavuz’la Rutkay Aziz’in samimi sohbetini kaçırmasın.

utkayaziz_safakyavuz.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.