Safiye Soyman... FAİK ÖZTÜRK`Ü HAYALLERİNDEKİ TÜYSÜZ VE KASLI ERKEĞE DÖNÜŞTÜRDÜ!

Safiye Soyman... FAİK ÖZTÜRK`Ü HAYALLERİNDEKİ TÜYSÜZ VE KASLI ERKEĞE DÖNÜŞTÜRDÜ!

Eğlenceli şovları ve renkli kişilikleriyle Safiye Soyman-Faik Öztürk çifti bu defa da Tüy Dökücü Krem tanıtımı için Portaxe`te basın mensuplarıyla buluştu.

Ünlü çift, uygulama kolaylığı ve tüyler üzerindeki sonuçlarıyla rakiplerinden oldukça ileride olan 'Clemy' markasını eğlenceli bir skeç ile tanıttı.

15 yaşından beri kaslı ve tüysüz bir erkek hayal ettiğini belirten Safiye Soyman, "Nihayet bugün hayalimi gerçekleştireceğim" diyerek kremi Faik Öztürk'ün kollarına sürdü.

Uygulamadan bir kaç dakika sonra ıslak mendil yardımıyla kremi silen ünlü sanatçı, Faik Öztürk'ün tüylerinden tamamen kurtulduğunu görünce; 'Bu yaşıma geldim bu kadar rahat uygulama görmedim, iki dakikada hayalimdeki erkeğe kavuştum, spatulaya dahi gerek kalmadı, artık jilete son' dedi.

Hemen ardından Faik Öztürk'ün pantolonunun paçasını kıvırarak kremi bacaklarına da uygulayan Soyman basın mensuplarını güldürdü.

Öztürk sonucu görünce; 'Boğazına kadar kıllı erkek var, Clemy'i alıp yazın plajlara gideceğim, hayır için uygulama yapacağım' diyerek esprilerine devam etti.

Portaxe'teki lansmanda görücüye çıkan Clemy tüy dökücü kremin benzerlerinden farkı, spatulaya gerek kalmadan suyla durulanarak kısa sürede pürüzsüz bir cilt oluşturması.

Safiye Soyman ve Faik Öztürk çifti daha sonra, Clemy'nin bir Türk markası olmasından ve Türkiye'de üretilmesinden gurur duyduklarını belirtti ve sevilen şarkılarını seslendirerek tanıtıma renk kattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.