"Sahil Güvenlik" dizisinin Playboy güzeli Erika Eleniak... TÜRKİYE`YE GELİYOR!

"Sahil Güvenlik" dizisinin Playboy güzeli Erika Eleniak... TÜRKİYE`YE GELİYOR!

Son senelerde Türkiyeye gelen dünyaca ünlü isimlere yeni bir yıldız daha katılıyor. ---> Erika Eleniak`ın birbirinden seksi FOTOĞRAFlarını görmek için TIKLAYINIZ...

Sinemaya daha küçücük bir kızken Steven Spielberg'in yönettiği "E.T". filmiyle başlayan, sonraları da "Baywatch" (Sahil Güvenlik) dizisiyle ve Steven Seagal' la oynadığı "Kuşatma Altında" (Under Siege) filmiyle ünlenen ABD'li Playmate, aktris Erika Eleniak; sevgililer günü için bazı organizasyonlara katılmak için Varol Porsemay ve Ramiz Özbay'ın sahibi oldukları Hollywood Produksiyon'un davetiyle 14 Şubat'ta İstanbul ve Kıbrıs'a gelecek.

Kıbrıs'ta başarılı bir Yılbaşı programı yapan Antonio Sabato Jr. dan sonra Erika'da Merit Crystal Cove'da kendisini görmek isteyen hayranlarıyla buluşacak.

Birçok televizyon, film, reklam ve tiyatro yapımlarında oynayan Erika Eleniak, bu Avrupa seyahatinde, Murat Kuyumcuoğlunun sahibi olduğu Completo firmasının 2014 bayan kış kataloğuna modellik yapacak ve Mart ayı için bazı dergilere röportajlar verip bazı canlı televizyon programlarına katılacak?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.