
Şahsenem… TUTUKLANAN LVBEL C5 VE RAPÇİLER İÇİN YORUM; “GENÇLERE KÖTÜ ÖRNEK OLMASINLAR”!
"O bu gece gelecek '' şarkısı ile bir döneme damga vuran ünlü şarkıcı Şahsenem son dönemde rap şarkıcılarının kliplerinde ve şarkı sözlerinde uyuşturucuya özendirme suçu işlemeleri hakkında konuştu.
Uyuşturucu ile mücadele projesinde yer aldığını söyleyen ünlü şarkıcı " Gençlerimizi kötü alışkanlıklara özendirmemeliyiz. Genç arkadaşlar bu konuda hataya düşüyorlar. Gençlere kötü örnek olmasınlar " dedi.
Ünlü şarkıcı Şahsenem DurakMedya Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Barış Durak'ın sorularını yanıtladı. Uzun süre ara verdiği müziğe tekrardan döndüğü için çok mutlu olduğunu söyleyen Şahsenem ''Bu sanat hayatıma 12 sene ara verdim evlenmiştim. Oğlumu büyüttüm artık sanat yaşamıma döndüm. Ara verdiğim 12 sene boyunca çok güzel projeler geliştirdim onları bir bir hayata geçiriyorum. Peş peşe büyük sürprizler var şimdiden bu müjdeyi verebilirim " dedi.
SAHNEYE ÇIKMAK İÇİN ALKOL ALMAM
Sahne öncesi alkol alan sanatçı arkadaşlarına atıfta bulunan Şahsenem ''Ben sahneye çıkmak için asla alkol kullanmam. Kahve içerek çıkarım çay içerim aklı başında olmayı her zaman çok seviyorum'' dedi.
RAPÇİLERİ UYARDI
Son dönemde yapılan rap şarkıcılarını eleştiren ünlü şarkıcı "Gençlerimizi kötü alışkanlıklara özendirmemeliyiz . Z Kuşağı bu hataya çabucak düşüyor. Rapçi kardeşlerimiz şarkı sözü yazarken daha dikkatli olmaları gerekir. Gençlik bizim geleceğimiz evlatlar ve gençlerimizi bilinçli yetiştirmemiz lazım neyin yanlış neyin doğru olduğunu ayırt edebilmeliler biz sanatçılar toplumu gençleri güzelliklere özendirmeliyiz. İnternet cep telefonları sosyal mecralar gençlerimiz bunlarla tehlikede Allah korusun onları inşallah işte bizler ne yapmalıyız onlar için bu çok önemli anne babaları nasıl evlatlar yetiştirmeliyiz bu çok önemli her şey ailede başlar sonra da eğitimde. Hepimiz gelecek nesilden sorumluyuz" diyerek uyarıda bulundu.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.