SANAT DÜNYAMIZ SOMA`DA NEREDE DURDU?

SANAT DÜNYAMIZ SOMA`DA NEREDE DURDU?

Soma'da canlar gitti.. Geride kalanların feryatları hepimizin yüreğini dağladı. Günlerdir her gün ağlıyorum.

Yetim kalan 9 yaşındaki Şennur'un babasına yazdığı o şiiri okuyunca boğazıma kocaman bir yumru oturdu

Bu arada çok sayıda sanatçı dostum Soma'ya bizzat giderek veya aracı kullanarak gereken yardım ve desteği yapmaya çalıştılar. Bazılarını "reklam yapıyor" diye suçlasalar da insani duygularla gittiklerine eminim. Esra Erol arkadaşımı da tebrik ederim. Samimiyetine inanıyorum.

Bu tür felaketlerde sanatçı arkadaşlarımız eğer toplum önünde belli bir söylev geliştirmemiş ise ne yaparsa yapsın halka yapmacık gelir. Halbuki onun da yüreği kan ağlar. O kadar magazinleşmiştir ki her hareketinde bir hesap aranır nedense.

Ben bu tür felaketlerde böyle konuların bir tarafa bırakıldığına inanmak istiyorum.

Sevgili Özgür Aras #somadakardeşimvar kampanyasını başlattı. Seda Sayan da destek veriyor. Böylece sanatçı dostlarını bu çocukların hayat şartlarını düzeltmeyi vaad ediyor. Bence çok şahane bir kampanya.

Üç büyük futbol takımı Soma için özel maç yapacak.

Fatih Terim'in milli takımı toplayıp Soma'ya gitmesine çok memnun oldum. Futbol bu ülkede herşeyin önünde neredeyse. Sevdiği futbolcuyu yanında görmek de moral olmuştur.

Hele sedye kirlenmesin diye çizmelerini çıkartmaya çalışan o Metin var ya...Ona dünya feda olsun. Tümer Metin bu işçi ile ilgilenmiş. Allah ondan razı olsun.

Demet Akalın kızı Hira'ya gelen hediyelerden bazılarını yollamış. Ajda Pekkan sanatçı arkadaşlarını toplayıp yardım konseri ayarlamaya çalışıyor.

Dizi setleri çalışmaya devam ederken Soma ile ilgili mesajlar vermeye devam ediyorlar. Mekanlar hasılatlarını Soma için bağışladılar.

Millet olarak istediğimiz zaman tek yürek olabiliyoruz. Bunu hissedebiliyorum. Tek dileğim bir daha böyle toplu katliamlar olmasın. Çünkü bu kaza değil CİNAYET.

[email protected]

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.