SANATÇILAR VE SPORCULAR CUMHURBAŞKANI'NIN İFTARINDA!

SANATÇILAR VE SPORCULAR CUMHURBAŞKANI'NIN İFTARINDA!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam Tarabya'daki Huber Köşkü'nün bahçesinde sanatçılara ve sporculara iftar yemeği verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın ev sahibi olduğu iftar yemeğinde, Mustafa Keser mini bir konser verdi.

İşte davete katılan isimler...

Orhan Gencebay başta ıolmak Sevim Emre, Fatih Terim, Eşref Ziya Terzi, Hasan Kaçan, Rıza Çalımbay, Oğuz Çetin, Rıdvan Dilmen, Tanju Çolak, Sibel Can, Mustafa Denizli, Zerrin Özer, Acun Ilıcalı, Neslihan Demir, Gülben Ergen, Cengiz Kurdoğlu, Hande Yener, Yavuz Bingöl, Hidayet Türkoğlu, Muazzez Ersoy, Kenan Sofuoğlu, Kenan İmirzalıoğlu, Fettah Can, Gamze Bulut, Eser Yenenler, Serkan Çağrı, Burcu çetinkaya, Mustafa Sandal, Murat Dalkılıç, Tuğrul Odabaş, Aykut Kuşkaya, Berdan Mardini, Rıza Kayaalp, Sinan Özen, İbrahım Sadri, Haluk Piyes, Osman Sınav.

Ünlü isimler, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte iftar yaptığı için sosyal medyada adeta linç edildi.

HANDE YENER INSTAGRAM'DA ELEŞTİRİLDİ

Petek Dinçöz ve Hande Yener, iftar sonrası çekildikleri fotoğraflarını Instagram hesaplarından paylaştı. Giydiği kıyafet ile en çok dikkat çeken isim Hande Yener, "Hande Yener ve iftar. Çok tezat bir ikili olmuş", "Hande Yener ve oruç?" gibi yorumlarla eleştirildi.

PETEK DİNÇÖZ'E ELEŞTİRİ

Eşi Serkan Kodaloğlu ile Huber köşkündeki iftarda çekildiği bir fotoğrafı sosyal medyada paylaşan Petek Dinçöz ise "İzmir'in yüz karasısın" gibi yorumlarla linç edildi.

acun-iftar.jpg

ACUN VE ESER YENENLER HEDEFTE

İftar programına Yapımcı Acun Ilıcalı ve oyuncu Eser Yenenler de katıldı. İkili için twitter'da "Acun'u geç, şu Dombiliye bakın,ne güzel de gülmüş, Tibet'e Dalaylama'yı ziyarete gitmiş sanki,ustası kim tabi" diye yazıldı.

Acun için de "mesela acun ılıca'lıyı sadece recep tayyip erdoğan'ın yanında takım elbiseyle görürsünüz. " yorumu yapıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.