“Şarkılar Seni Söyler” Müzikali … BASIN TOPLANTISIYLA START ALDI!..

“Şarkılar Seni Söyler” Müzikali … BASIN TOPLANTISIYLA START ALDI!..

Türk filmlerinde yıllarca severek izlediğimiz gazino hayatı, günümüzün ünlü isimlerinin canlandırdığı ‘Şarkılar Seni Söyler’ Müzikali ile basın karşısına geçti.

 

 ‘Şarkılar Seni Söyler’ Müzikali, 4 Ekim’de gerçekleştirilen basın toplantısı ile aralarında ünlü isimlerinde bulunduğu 90 kişilik dev kadroyla TİM Show Center’da sezon açılışını yaptı.

Geçmişteki gazino hayatını konu alan müzikalde, Müzeyyen Senar, Zeki Müren, Safiye Ayla, Ajda Pekkan, Bülent Ersoy, Sezen Aksu, Zerrin Özer ve Türkan Şoray gibi sanatçılara hayat veriliyor.

20 Ekim 2018’de TİM Show Center Sahnesi’nde izleyicilerle buluşacak müzikalin yönetmenliğini Müjdat Gezen üstleniyor. Gezen, oyunda deli bir şair ve bestekârı da canlandırıyor.

Yıllardır televizyonda Zeki Müren taklidiyle bizleri güldüren Fatih Ürek ise Zeki Müren’e hayat veriyor. Türkan Şoray’a olan benzerliğiyle akıllarda yer eden Melike İpek Yalova ise Türk sinemasının sultanı rolüyle karşımıza çıkıyor.

Müzikalin kadrosundaki dikkat çeken diğer isim ise başarılı taklitleriyle günümüzün yeni yetenekleri arasında yer alan Fehmi Dalsaldı

Oyunda Semiha Yankı, kendi hikayesiyle rol alıp Eurovision maceramızın ilk kilometre taşını sahneye taşırken, Müzeyyen Senar’ı ise Müjdat Gezen’in elinden tutup tiyatro dünyasına kazandırdığı genç yetenek Öncil Aktarıcı canlandırıyor…

Özlediğimiz usta oyuncu Cüneyt Arkın ise ‘Şarkılar Seni Söyler’ Müzikali ile karşımıza çıkıyor.

sarkilarsenisoyler_cuneytarkin.jpg

Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, Pop ve Batı Müziği eserleriyle bezeli müzikalde oyunculara profesyonel bir bale topluğu eşlik ediyor.

Özlem Ceylan’ın bir türkücüyü oynayacağı muhteşem şovda, “Tavernalar Kralı” Hayko da unutulmaz sesi ve taverna müziği ile keyifli anlar yaşatacak.

İŞTE OYUNUN BASIN TOPLANTISINDAN GÖRÜNTÜLER;


 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.