Savaşçı... KILIÇ TİMİ DESTAN YAZACAK!

Savaşçı... KILIÇ TİMİ DESTAN YAZACAK!

Limon Film’in yapımcılığını, Volkan Kocatürk’ün yönetmenliğini, senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu’nun üstlendiği "Savaşçı" dizisi, 19 Kasım Pazar günü 21 bölümüyle FOX’ta.

KILIÇ TİMİ SINIR ÖTESİNDE ZOR ANLAR YAŞIYOR!

Sınır ötesinde Doktor’u ele geçiren Kılıç Timi ve Albay Kopuz, dönüş yolunda kalabalık bir grup teröristle çatışmaya girer.

Doktor kaçmak için fırsat kollarken, ağır silahlarla saldırı altında kalan time sınır ötesinde oldukları için takviye imkânsızdır. Resmi makamlarla temasa geçen General Kutalmış, timini kurtarmak için Jandarma Özel Harekat'tan Yüzbaşı Haydar Bozkurt’u görevlendirir.

YÜZBAŞI HAYDAR HAREKETE GEÇİYOR!

Yüzbaşı Haydar ve komutasındaki askerler, Kılıç Timi’ni ve Albay Kopuz’u cehennemden çıkarmak için hemen harekete geçer. Umutlar tükenirken hiç beklenmedik bir gelişme olayların seyrini değiştirecektir.

SARP LEVENDOĞLU SAVAŞÇI’DA!

Başrollerini Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Murat Serezli, Burç Kümbetlioğlu, Fırat Albayram, Uğur Biçer, Bahadır Vatanoğlu, Alican Albayrak ve Doğan Bayraktar’ın paylaştığı, yapımcılığını Limon Film/Hayri Aslan’ın, yönetmenliğini Murat Saraçoğlu’nun, senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu’nun üstlendiği “Savaşçı” dizisine yeni bir isim katıldı.

savasci_sarpleventiolu.jpg

Ünlü oyuncu Sarp Levendoğlu bundan böyle Savaşçı’da "Haydar Bozkurt" rolüne hayat verecek. FOX'un Limon Film imzalı iddialı dizisi Savaşçı, yeni bölümleriyle nefes kesmeye devam edecek.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.