Şebnem Ferah... YİNE BÜYÜLEDİ !..

Şebnem Ferah... YİNE BÜYÜLEDİ !..

Yeni sezonuna dopdolu bir içerikle giren Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nin, her Salı akşamı ayrı bir sanatçının konser vereceği, ‘Vestel Gururla Yerli Konserler’ serisinde, 15 Aralık Salı gecesi Şebnem Ferah sahne aldı.

Türk rock müziğinin güçlü kadın vokali Şebnem Ferah, biletleri günler öncesinden tükenen konserinde, Kadın" (1996) albümünden "Od" (2013) albümüne uzanan geniş ve özel repertuarıyla, kendisine eşlik eden 2000 dinleyicisine muhteşem bir konser ziyafeti sundu.

3 saat sahnede kalan Şebnem Ferah konserine "Ya Hep Ya Hiç", "Kalbim Mezar" ve "Birileri Var" şarkıları ile başladı. Sahne arkasında yer alan ekranlarda, her şarkı için hazırlanan videolar ve ışık tasarımı; müzikal olduğu kadar görsel bir şölenin de yaşanmasını sağladı.

Şebnem Ferah konserinin orta bölümünde, yukarıdan inen avizeler, halı ve sahneye özel olarak yerleştirilen koltukta bütün ekip arkadaşlarıyla birlikte ‘Uçurtma’, ‘Mülteci’; Sana Bilmediğim Bir Şey’, ‘Bırak Kadının Olayım’, "Benim Adım Orman" ve "Gözyaşlarımızın Tadı Aynı" şarkılarını akustik olarak yorumladı.

Espirileri ve seyircisi ile kurduğu sıcak diyaloglarla konserini benzersiz kılan Şebnem Ferah’ın şarkılarına Pınar Altuğ, Yağmur Atacan, Özge Fışkın, Yekta Kopan, Fatma Turgut gibi ünlü isimler oturdukları yerden eşlik etti.

Dinleyicisinin yoğun isteği üzerine yeniden sahneye çıkan Ferah, "Eski’ şarkısını sahnede yer alan ekranlarda türk sanat camiasının müzikten tiyatroya, sinemadan heykele, ölümsüz isimlerinin portreleri eşliğinde seslendirdi.Şebnem Ferah'a 15 Aralık Zorlu Performans Sanatları Merkezi konserinde yıllardır birlikte aynı sahneyi paylaştığı Ozan Tügen (klavyeler), Buket Doran (bas gitar), Metin Türkcan (gitarlar), Aykan İlkan (davul) ve Ceren Tügen (vokal) eşlik etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.