Seda Mete... 'BİRAZ DANS, BİRAZ MÜZİK!'

Seda Mete... 'BİRAZ DANS, BİRAZ MÜZİK!'

“Adalet”, “Yanıla Yanıla” ve “Sevdalım” şarkılarıyla şöhret basamaklarını hızla tırmanan Seda Mete şimdi de disko tınıları taşıyan “Tövbe” ile karşımızda…

15 yıldır sahnelerde fırtına gibi esen Seda Mete müthiş enerjisiyle İstanbul’un en gözde mekanlarında dinleyicisiyle buluşmaya devam ederken şovlarındaki başarısını stüdyoya taşımaya devam ediyor.

Seda Mete arka arkaya yayınladığı “Adalet”, “Yanıla Yanıla” ve “Sevdalım” şarkılarından sonra şimdi de “Tövbe” ile listeleri ele geçirmeye geliyor.

Seda Mete’nin geçen cuma tüm dijital platformlarda yayınlanan yeni şarkısı “Tövbe”nin söz ve müziği Tekir’e, düzenlemesi Tkr Beatz’e ait.

Dünya standartlarında ve son trendleri yansıtan bir sound’a sahip olan “Tövbe” pop ve disko dokunuşlarıyla dinleyenleri heyecanlandırıyor, dansa davet ediyor.

Seda Mete “Yeni şarkımız ‘Tövbe’ sevginin ve aşkın tek taraflı çabalar ile olmayacağını dile getiren bir kadının isyanı. Biraz dans biraz müzik ve kendimizi değerli kılmak…

Karşımızdakine defalarca şans vermek yerine o şansı kendimize tanımak… Her defasında sözleri ile bu duyguları hatırlatan ‘Tövbe’ küllerinden yeniden doğanlara armağan olsun” diyor.

Kısa sarı saçları ve tavırlarıyla Marilyn Monroe’ya benzetilen Seda Mete “Tövbe” için Safa Gulsoy’un kamerasının karşısına geçti.

Sesiyle olduğu kadar güzelliği ile de kendine hayran bırakan Seda Mete klipte performansıyla göz dolduruyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.