Sedat Doğan...İSTANBUL'A DÖNDÜ, IŞIN KARACA'DAN JET HAMLE!

Sedat Doğan...İSTANBUL'A DÖNDÜ, IŞIN KARACA'DAN JET HAMLE!

Dolandırıcılık iddiası nedeniyle yurt dışına giden ve yaklaşık üç yıldır Brezilya’da yaşayan Işın Karaca'nın eski eşi Sedat Doğan, İstanbul'a döndü.

Fotoğrafçı Sedat Doğan, Işın Karaca’yla evliliğinden olan kızı Mia’ya yeniden soyadını vermek ve babalık haklarını geri alabilmek için dava açacak:

Kimse çocuğumu benden kaçıramaz. Hukuki olarak ne gerekiyorsa yapacağım. Soyadını değiştirseler de Mia’nın babası olduğum gerçeğini değiştiremezler.

Işın Karaca, kızının yaşadığı korkuyu canlı yayında anlatmış, Mia'nın 'Beni ona yatılı yollamayacaksın değil mi anne?' dediğini belirtmişti.

2.5 yıldır bulunduğu Brezilya'dan Türkiye'ye dönen Sedat Doğan'ın döner dönmez ifadesi alınmak üzere karakola götürüldüğü öğrenildi.

Yanı sıra kızı Mia'nın annesi ve boşandığı eşi Işın Karaca'nın da İstanbul Aile Mahkemesi'nden 2 ay uzaklaştırma kararı aldığı öğrenildi.

Işın karaca; 7.5 yıldır kızını aramadığı, babalık görevini yerine getirmediği, televizyon programlarına katılarak huzurunu bozduğu, gerekçesiyle Sedat Doğan'dan hem şikayetçi oldu hem de koruma talebinde bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.