Sedat - Özge Peker... BÜYÜK AŞK GÖRKEMLİ BİR DÜĞÜNLE TAÇLANDI!

Sedat - Özge Peker... BÜYÜK AŞK GÖRKEMLİ BİR DÜĞÜNLE TAÇLANDI!

İşadamı Sedat Peker, 8 yıl önce cezaevinde evlendiği Avukat Özge Yılmaz ile Ortaköy Esma Sultan Yalısı'nda muhteşem bir düğün yaptı.

 

Özge - Sedat Peker çifti düğün alanına çocukları ile birlikte geldi. Muhteşem bir ambiyansta başlayan düğün, pasta kesimi ve tebriklerin kabulü ile geç saatlere kadar devam etti.

Magazin ve İş dünyasından çok sayıda ünlü ismin katıldığı düğünde açılış konuşmasını yapan Peker, 'Nikahımızın kıyıldığı koşullarda bir genç kızın hayallerini gerçekleştirmek mümkün değildi. O gün Özge Hanım'a söz verdim. Bir gün buradan çıkarsam, deniz kıyısında, beyaz gelinliğinle muhteşem bir düğünümüz olacak diye. Bugün o sözümü tutabilmem için davetimize icabet edenlere ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum' dedi.

Yarım saati bulan görkemli havai fişek gösterisi, ve Boğaziçi köprüsü'nün altına lazerle yazılan 'Devlerin Aşkı Büyük Olur' yazısı düğünün en dikkat çeken ayrıntısı oldu.

Özge Peker Nur Yerlitaş'ın hazırladığı gelinlikle masal prenseslerini andırırken, çift tüm konuklarının kutlamalarını 4 saat boyunca kabul etti.

Tüm davetlilere, bu gece için Sultan Organizasyon tarafından özel olarak hazırlanan pembe ve siyah kadife kutu içinde çiftin isimlerinin yazıldığı kalemler hediye edildi.

sedat_ozgepeker_dugun_kalem.jpg

DÜĞÜNDEN ACI HABER

Bu arada Sedat Peker'in düğününe katılan ünlü sinema sanatçısı Sümer Tilmaç'ın hayatını kaybetmesi üzerine, düğündeki müzik yayınına son verildi. Tilmaç'ın ölümüyle ilgili Sedat Peker, twitter adresinden başsağlığı diledi.

sedat-peker.20150613001436.jpg

 
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.