ŞEHİR TİYATROLARI’NIN YENİ OYUNU “BEN ÇAĞIRMADIM”

ŞEHİR TİYATROLARI’NIN YENİ OYUNU “BEN ÇAĞIRMADIM”

İBB Şehir Tiyatroları, "Ben Çağırmadım" adlı oyunu bu hafta seyirciyle buluşturuyor.

ŞEHİR TİYATROLARI’NIN YENİ OYUNU “BEN ÇAĞIRMADIM”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Noel Coward’ın yazdığı, Reşiha Vafi ve Vasfi Rıza Zobu’nun çevirip, Engin Gürmen’in yönettiği "Ben Çağırmadım" adlı oyunu bu hafta seyirciyle buluşturuyor. Oyun, 5 Nisan 2017 Çarşamba günü saat 20.30’da Kadıköy Haldun Taner Sahnesi’nde ilk gösterimini yapıyor.

Oyunun konusu;

Yazacağı yeni romana konu arayan Mithat, o akşam yakın dostlarını ve doğaüstü yetenekleriyle etrafta ün salmış Madam'ı akşam yemeğine davet eder. Mithat'ın amacı hem mesleğine dair biraz gözlem yapmak hem de misafirleri ile keyifli bir akşam geçirmektir. Ancak işler hiç beklenmedik bir şekilde ilerler. Mithat ve karısı Leyla için, o akşamdan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Dramaturgisini Özge Ökten’in, sahne tasarımını Emra Albayrak Şahin’in, kostüm tasarımını Aysel Doğan’ın, ışık tasarımını Murat Selçuk’un, efektlerini Kadir Arlı’nın yaptığı, fotoğraflarını Nesrin Kadıoğlu’nun çektiği oyunda; Neşe Ceren Aktay, İrem Arslan, Tolga Yeter, Engin Gürmen, Betül Kızılok Bavli, Pelin Budak ve Aslı Seçkin rol alıyor.

Oyun, 5-8 Nisan 2017 ve 12-15 Nisan 2017 tarihleri arasında Kadıköy Haldun Taner Sahnesi’nde, 26-29 Nisan 2017 ve 3-6 Mayıs 2017 tarihleri arasında Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde seyirciyle buluşacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.