Sekizinci Renk... YARINLAR İÇİN YOLDA!

Sekizinci Renk... YARINLAR İÇİN YOLDA!

Sekizinci Renk, Sekiz Şehrin Çocuklarını Güldürdü...

2015 yılında, otizm spektrum bozukluğuna dikkat çekmek için Hasan Kalyoncu Üniversitesi bünyesinde başlatılan Sekizinci Renk Projesi’nin hem “sekizinci renklerimiz” olan otizmli çocuklarımıza hem de ihtiyaç sahibi çocuklarımıza yardım eli uzatmak adına gerçekleştirdiği  “Yarınlar İçin Yolda” etkinliği tamamlandı.

Etkinlik kapsamında, Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerinde yer alan 8 şehirdeki 18 köye ulaşıldı ve 1000’i aşkın çocukla buluşuldu.

18 KÖYDE 1000’İ AŞKIN ÇOCUKLA KUCAKLAŞTI!

Şimdiye kadar gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile otizm spektrum bozukluğu konusunda önemli bir farkındalık yaratan Sekizinci Renk Projesi, sekiz şehirin çocuklarının yüzlerini güldürdü.

Sekizinci Renk ekibi, çocukların geleceğini renklendirmek ve yarınlarına destek olmak için düzenlediği  'Yarınlar İçin Yolda' projesi ile 8 ilde  1000'i aşkın çocuğa ulaştı.

sekizinci-renk-adana5.jpg

Mersin'den başlayan etkinlik  Adana, Hatay, Gaziantep, Urfa, Mardin, Bitlis ve  Erzurum’daki 18 köyü ziyaret etti ve çocukların ihtiyaçlarını karşıladı.

Etkinlik kapsamında , köy okulları ve özel eğitim merkezlerine yapılan yardımların yanı sıra;  çocuklarla 'Sekizinci Renk Kitabı' boyama etkinlikleri de düzenlenerek “otizm spektrum bozukluğu” için farkındalık yaratmaya da devam edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.