Seksenler... ZENGİN ADAM RÜZGARI!

Seksenler... ZENGİN ADAM RÜZGARI!

TRT 1`de yayınlanan sevilen dizi "Seksenler" 191. bölümüyle 30 Nisan Cumartesi akşamı 19:50 de sizlerle.

   BÖLÜM ÖZETİ 191

               Çınaraltı mahallesine zengin bir iş adamının gelecek olması, mahalle esnafına büyük bir heyecan yaşatır. Herkes zengin iş adamını beklemektedir. Zengin adamın mahalleye geliş sebebi büyük bir merak konusudur.

                  Güzel bir ev satın alıp bir an önce Nazlı ile kendi evine gitmek isteyen Ergun, plakçı dükkanını satmıştır. Plakçı dükkanını satın alan Niyazi olunca, Ergun deliye döner. Tüm bunlar yetmezmiş gibi, Rukiye Ergun’un satın almak istediği evin uzak olduğundan şikayet etmeye başlayınca, işler içinden çıkılamaz bir hal alır.

                  Taze anne Gülden, bebek konusunda fazla endişeli bir insan olmaya başlamıştır. Gülden’in endişesi, Ahmet’e çok zor anlar yaşatır.

BİROL GÜVEN, OYUNCU OLARAK  SEKSENLER’DE

Ünlü senarist Birol Güven, Mandıra Filozofu İstanbul filminin ardından bir kez daha kamera karşısına geçti. Güven, yapımcılığını ve senaristliğini üstlendiği reyting rekortmeni dizi Seksenler’in Cumartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümünde  Servet adında zengin bir iş adamını canlandıracak.

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Seksenler, sezon finali  yaklaşırken izleyilerine sürprizler hazırlamaya devam ediyor.

Sevilen dizinin Cumartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümündeki sürprizi ise Birol Güven. Ünlü senarist, yapımcılığını ve senaristliğini  üstlendiği dizinin yeni bölümü için kamera karşına geçti. Güven dizide, Çınaraltı mahallesine gelen zengin iş adamı Servet’i canlandıracak.

Daha önce de Mandıra Filozofu İstanbul filminde kamera karşına geçen  Birol Güven “ Ben bu rolü oynamak için aylardır zenginlerle yemek yiyorum. Rolüme çalıştım. Zenginlerin takıldığı mekanlara takıldım.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.