Selami Şahin... 50. SANAT YILINA GÖRKEMLİ KUTLAMA!

Selami Şahin... 50. SANAT YILINA GÖRKEMLİ KUTLAMA!

Selami Şahin, sanat hayatının 50. yılını Bostancı Gösteri Merkezi’nde verdiği konserle kutladı. Geceye özel repertuvar hazırlayan şarkıcıyı kariyeri boyunca birlikte yürüdüğü arkadaşları yalnız bırakmadı.

 Selami Şahin, sanat hayatının 50. yılını sevenleriyle birlikte kutladı. Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşen kutlamada Şahin, günün anlamına özel bir programla sahneye çıktı.

Tahta bir bavul ile İstanbul'a geleli 50 yıl oldu

Konser, Selami Şahin’in 15 yaşında anne ve babasının yanından bir tahta bavulu ile İstanbul’a gelişini anlatan temsili bir video ile başladı.


Müjdat Gezen konserde sahneye çıkıp darbuka çaldı

Sanatçıyı bu özel konserinde hayranlarının yanı sıra Aslı Şen, Suzan Şen, Yeliz, Ümit BesenFerhat GöçerÖmür Gedik, İzzet Yıldızhan, Batuhan Ekşi, Pelin Öztekin, Kıvanç Arslan, Mine Koşan, Semiha Yankı ve Tanju Babacan ünlü isimler de yalnız bırakmadı.

Selami Şahin yüzünden eşimden dayak yedim

Konsere katılan Mine Koşan, Selami Şahin'le bir anısını anlattı: 'Selami benim çok eski arkadaşım; neredeyse 50 yıldır arkadaşız. Hatta onun yüzünden ilk eşimden dayak bile yedim' Koşan dayak olayının detaylarını anlatmak istemedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.