Selami Şahin... GÜNAY’DA HEM ÇOŞTU,HEM ÇOŞTURDU!

Selami Şahin... GÜNAY’DA HEM ÇOŞTU,HEM ÇOŞTURDU!

BVS Group’a ait Günay Restaurant’ta önceki gece en güzel aşk şarkılarının bestecisi Selami Şahin ile Türk Pop Müziği’nin billur sesli şarkıcısı Aşkın Nur Yengi istek üzerine bir kere daha yaklaşık 500 konuğa müzik dolu saatler yaşattılar.

İki sevilen sanatçı sahnede söyledikleri parçalarla dinleyenlere müzik ziyafeti çektiler.

Günay Restaurant’ta sahneye önce Aşkın Nur Yengi çıktı. Günay’ı kapılara kadar dolduran konukların masalarını tek tek gezen Aşkın Nur Yengi, hem şarkı söyledi, hem de hatır sorup fotoğraf çektirdi.

“ÖNCE HÜZÜNLENELİM, SONRA COŞACAĞIZ”

 

Programına ilk albümünden şarkılar okuyarak başlayan ünlü yorumcu şarkıların bitiminde öndeki konukların hareketli şarkı isteğine şöyle yanıt verdi:

“Önce biraz hüzünlenelim, sıra coşmaya da gelecek. Bu gece bol bol coşacağız merak etmeyin.”

Ünlü şarkıcı ardından sırasıyla ‘Serserim Benim’, ‘Ayrılmam’, ‘Dokunmak İstiyorum’, ‘Hadi Git’, ‘Samanyolu’, ‘Kaybolan Yıllar’, ‘İşte Öyle Bir Şey’ ve daha pek çok duygusal eseri peş peşe seslendirdi…

 

Ardından hareketli şarkılarla programına devam eden ünlü sanatçı hemen hemen tüm konuklar danslarıyla eşlik etti.

ŞAHİN’DEN ALBÜM MÜJDESİ!

Aşkın Nur Yengi’den sonra sahneye, en güzel aşk şarkılarının bestecisi ve yorumcusu Selami Şahin çıktı. Ünlü sanatçı, milyonlara sevdirdiği kendi şarkılarını tek tek seslendirdi. 

Şarkı aralarında sık sık konuklar ile sohbet eden Şahin, yeni albümünün çalışmaları içerisinde olduğunu ve çok kısa zamanda sevenlerine Günay’da yeni şarkılarını söyleyeceği müjdesini verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.