Selami Şahin... 'SADECE KENDİ ŞARKILARIMI OKUYORUM!'

Selami Şahin... 'SADECE KENDİ ŞARKILARIMI OKUYORUM!'

BVS Group’un Amiral Gemisi Günay Restaurant’ta görülmeye değer bir müzik gecesi daha yaşandı. En güzel aşk şarkılarının bestecisi Selami Şahin ile Türk Pop Müziği’nin kadife sesli şarkıcısı Aşkın Nur Yengi yüzlerce konuğa müzik dolu saatler yaşattılar.

AŞKIN NUR YENGİ’DEN NOLTALJİ RÜZGARI
 

Günay Restaurant’daki programda sahneye önce, Türk Pop Müziğinin güçlü ismi Aşkın Nur Yengi çıktı.

askinnuryengi_gunay-001.jpgaskinnuryengi_gunay-001.jpg

Siyah kristal taş işlemeli sahne kostümü  göz kamaştıran Aşkın Nur Yengi programına 24 yıl önce çıkardığı ilk albümünden şarkılarla başladı, ardından sırasıyla ‘Serserim Benim’, ‘Ayrılmam’, ‘Dokunmak İstiyorum’, ‘Hadi Git’, ‘Samanyolu’, ‘Kaybolan Yıllar’, ‘İşte Öyle Bir Şey’ ve daha pek unutulmaz şarkıyı seslendirerek konuklara nostaljik dakikalar yaşattı.

SELAMİ ŞAHİN’İN ADI VARSA, SİZİNDE SEVGİNİZ  VAR!

Aşkın Nur Yengi’den sonra sahneye, en güzel aşk şarkılarının bestecisi ve yorumcusu Selami Şahin çıktı. Ünlü sanatçı, milyonlara sevdirdiği kendi şarkılarını tek tek seslendirdi. 

Selami Şahin’in  Günay'da sahneye çıkmasının ardından ilk şarkısının sonunda seyircilerden; 'oooo Selami Baba' tezahüratları yükselince Şahin; 'Selami Şahin’in adı varsa, sizin de sevginiz var!  Sağolun varolun, Beni sizler var ettiniz...

Bu gece herzaman ki gibi sadece kendi şarkılarımı okuyacağım!' dedi. Bu tezahürat gecenin ilerleyen saatlerinde sık sık tekrarladı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.