Selami Şahin... UNUTULMAZ ŞARKILARINI ANADOLU YAKASI'NDA SESLENDİRDİ!

Selami Şahin... UNUTULMAZ ŞARKILARINI ANADOLU YAKASI'NDA SESLENDİRDİ!

Efsane besteci ve yorumcu Selami Şahin, her ay Moda Kayıkhane sahnesinde gerçekleştireceği konserler serisine muhteşem bir başlangıç yaptı.

Türk müziğine kazandırdığı sayısız hit eser ile zamansız yüzlerce şarkıya imza atan efsane besteci ve yorumcu Selami Şahin, her ay Moda Kayıkhane sahnesinde gerçekleştireceği konserler serisine muhteşem bir başlangıç yaptı.

Duayen sanatçı Selami Şahin’in Semi Jazz Orkestrası ile gerçekleştirdiği etkileyici performansı eşliğinde yükselen müzik, Anadolu yakasında sevenlerini derinlemesine sarstı.

Deniz kenarındaki konumu ile ışıltılı bir atmosferde sevenleriyle özlem gideren usta sanatçı Selami Şahin, unutulmaz şarkılarını müzikseverler ile hep bir ağızdan söyledi.

Sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde dolup taşan mekanda, konseri takip eden yüzlerce kişi, Selami Şahin'in şarkıları ile hem eğlendi hem de duygulandı.

Usta sanatçı Selami Şahin’e konseri boyunca eşlik eden Semi Jazz Orkestrası ve geceye özel hazırlanmış olan şovlar konseri takip eden kişilerce coşkuyla karşılandı.

"Nerde Akşam Orda Sabah", "Senin Olmaya Geldim" ve "Sefam Olsun" gibi şarkılarıyla izleyenlere olağanüstü bir akşam yaşatan usta sanatçı, gece boyunca sevenlerine kendisine hayran bıraktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.