Selin Boronkay... BEYAZ'LA SADECE İŞ İLİŞKİMİZ VAR...

Selin Boronkay... BEYAZ'LA SADECE İŞ İLİŞKİMİZ VAR...

Ünlü şovmen Beyaz'la arasında aşk söylentileri çıkan sosyetik güzel Selin Boronkay, bu iddiaları yalanladı.

Selin Boronkay "Ben Beyaz Show'un yabancı konuk koordinatörüyüm. İş arkadaşınızla dışarıya çıkabilirsiniz, bu gayet normal. Aslında onunla anılmak çok da gurur verici, çünkü hayatımda gördüğüm en düzgün insanlardan biri. Ama böyle bir şey yok." Şimdilerde Beyaz Show'un yabancı konuk koordinatörlüğünü yapan ve bu arada ünlü şovmenle de arasında aşk söylentileri çıkan Selin Boronkay, iddiaları yalanladı. Hayatında kimsenin olmadığını söyleyen Boronkay, Hafta Sonu dergisine verdiği röportajda "Beyazıt'la anılmak gurur verici. Çünkü hayatımda gördüğüm en düzgün insanlardan biri" dedi.

Sizi cemiyet dergilerinden de tanıyoruz ama aslında bir iş kadınısınız. Mesleğinizden biraz bahseder misiniz?

- S management adında butik bir ajansımız var. Halkla ilişkiler, organizasyon ve model ajansıyız. Çok zor bir iş aslında organizasyon. Ama yaptığınız organizasyon bittikten sonra inanılmaz bir keyif duyuyorsunuz.

Yurtdışından birçok ismi Türkiye'ye getiriyorsunuz. Bu isimler arasında kimler var ve seçimleri neye göre yapıyorsunuz?

- Getirdiğimiz ünlüler çalıştığımız firmaların bizden istediklerine bağlı olarak değişiyor. Örneğin, Paris Opera Balesi'ni getirdik. Yabancı top modelleri getiriyoruz. Bunların arasında kainat güzelleri bulunuyor. Şimdi de Heidi Klum'la görüşmelerimiz var. Bu senesi çok yoğun olduğu için 2008'de gelecek. Eğer politik bir değişiklik olmazsa Dallas'ın JR Ewing ve Lucy'si gelecek.

Çalıştığınız ünlüler hiç zorluk çıkarıyorlar mı? Kapris yapıyorlar mı?

- Bugüne kadar çalıştığımız kimseden hiçbir kapris görmedik. Çünkü onlar buraya gelmeden önce zaten ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz. Öncesinde ne istediklerine dair bir liste geliyor. Eğer bunları yerine getirirseniz sorun çıkarmıyorlar. Karşılarında da onlarla aynı dili konuşan, yani onları anlayan biri varsa sorun olmuyor. Türkler ile de organizasyon yapıyorum ve Türkler yabancılardan daha fazla şey istiyor diyebilirim!

Bir dönem menajerlik de yapmışsınız. Kimlerle çalıştınız?

- Menajer Stelyo Pipis'le ortaklık yaptım. Seda Sayan, Ozan Orhon, Tayfun aklıma ilk gelenler... En son Hayko Cepkin'in menajerliğini yaptım. 1.5 sene önce kendi firmamı açarken ayrıldık.

Varsa yoksa iş

İş dışında neler yaparsınız?

- Eskiden at biniyordum ama atımı kaybettim. Yakında yine başlayacağım. Şimdi işten dolayı vaktim olmuyor. Şu an tek yaptığım, sabah işe gidip akşam geç saatte evime dönmek ve film kanallarını açıp uyuyana kadar film izlemek. 30 tane kedim, beş tane de köpeğim var.

Evde mi besliyorsunuz hepsini?

- Evet. Beş tane de köpeğimiz var, ikisi bahçede, diğerleri de evde.

Tek başınıza mı yaşıyorsunuz?

- Ailemle yaşıyorum.

n Formunuzu nasıl koruyorsunuz?

- Bir dönem çok kilo aldım. Sonra sağ olsun beraber çalıştığımız modelimiz Tatiana'yla bir rejim uyguladık. İki buçuk ayda 17 kilo verdim. Şu an 59 kiloyum. 53 olmam lazım.

Bu kadar kısa sürede nasıl kilo verdiniz?

- Günde üç öğün yiyince veremiyorsun. Muhakkak günde 5 öğün yiyorum. Sabah kahvaltısı olarak süt, sonra elma, sonra haşlanmış tavuk, elma ve yine haşlanmış tavuk olarak gidiyor. Aç kalmıyorsunuz. Ama pazar günleri bir kutu çikolatayı yiyorum.

Aşk hayatınıza gelelim. Şu anda birlikte olduğunuz biri var mı?

- Aşk hayatım yok, çünkü işten vakit kalmıyor. Ben güzel bir şey hedefledim işimde... Bu "Ben en iyi olacağım" demek değildir, ama ben en iyi ajanslardan biri olmak istiyorum. Bunun için de bazı şeylerden fedakarlık etmek zorundayım. Mesela bir organizasyon olduğunda "Asistanım gitsin" demek yerine kendim gidiyorum. Yani özel hayatınız olamıyor.

Yani sizin için aşk ikinci planda mı?

- Türkiye'de yaşıyoruz, bazı şeyleri garantiye almamız gerekiyor. Aşktan sonra evlilik geliyor ve evlendiğim zaman ev kadını olmak istemiyorum. Elimde bir meziyetim olsun istiyorum. Ben ailemden destek almıyorum, bu benim kendi tercihim. O yüzden iş daha önemli benim için. Aşk her zaman gelebilir.

Bir dönem şarkıcı Onur'la çok uzun süren bir birlikteliğiniz olmuştu...

- O konuya hiç girmeyelim.

Peki, şu anda Beyazıt Öztürk'le de bir ilişkiniz olduğu söyleniyor. Bu doğru mu?

- Hakkımda birçok yalan yanlış şey yazılıyor. Ben Beyaz Show'un yabancı konuk koordinatörüyüm. İş arkadaşınızla dışarıya çıkabilirsiniz, bu gayet normal. Bu çıkan haberler Beyaz'ı da etkileyebilir. Onunla anılmak çok gurur verici, çünkü hayatımda gördüğüm en düzgün insanlardan biri. Ama böyle bir şey yok.

Türkler'in elleriyle yemek yediğini sanan starlar var

Getirdiğiniz sanatçılardan farklı istekler geliyor mu?

- Türkiye'ye gelen bazı sanatçılar arasında "Çatal bıçak olsun lütfen" diye yazanlar var. Burayı Arap ülkesi sanıp elimizle yemek yediğimizi zannediyorlar. Bu yüzden biz Türkiye tanıtımını götürüyoruz sanatçı getirirken. Çünkü Türkiye hakkında hiçbir şey bilmiyorlar.

Peki bunu isteyen kişi kim?

- Gençliğin çok yakından tanıdığı bir isim. Söyleyemem çünkü tekrar gelecekleri varsa da gelemezler! Ama inanın çok büyük isimler bizi böyle tanıyorlar.

Evlilik düşüncesi beni korkutuyor

Evlilik fikrine sıcak bakıyor musunuz?

- Korkuyorum, çünkü en son yaşadığım ilişki çok ciddiye gitti. 33 yaşındayım, bu yaştan sonra sevmek istiyorum, hayat arkadaşı istiyorum. Bir de aşkla sevgi çok farklı; insan aşıkken gözü ne iş, ne başka bir şey görüyor. Aşk bence biraz daha 20'lerde yaşadığınız, kalbinizin pır pır attığı bir durum. İnşallah karşıma biri çıkar da kalbim pır pır eder ama şu an korkuyorum. Çünkü hazır değilim.

Daha önceki ilişkilerinizde evlilik kararı aldığınız oldu mu?

- Hiçbir zaman kısa süreli bir ilişkim olmadı. Üç erkek arkadaşım oldu. Aramızda gelecek hakkında konuşmuşuzdur, söz yapmışızdır ama olmadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.