Selin Ciğerci Çıra - Deniz Akkaya... CANLI YAYINDA BİRBİRİNE GİRDİLER!

Selin Ciğerci Çıra - Deniz Akkaya... CANLI YAYINDA BİRBİRİNE GİRDİLER!

Uçankuş TV'de program sunan Deniz Akkaya, çocuk sahibi olmak isteyen Selin Ciğerci Çıra'nın Bodrum'daki evinde eltisi diye tanıtarak bir kadına taşıyıcı annelik yaptırdığını söyledi.

Bunun üzerine yayına bağlanan Selin Ciğerci Çıra ile Akkaya, laf dalaşına girdi. "Senin çocuğun olmaz" sözünü duyan Ciğerci, "Sana ne" diyerek sert çıktı.

Bir süredir İzzet Çapa ile Uçankuş TV'de Canlı Masa isimli program sunan Deniz Akkaya, dün akşam yayınlanan bölümde Selin Ciğerci Çıra ile birbirine girdi.

Telefonda laf dalaşına giren ikiliden Akkaya "İki elim yakanda olacak" diye resti çekti.

"BODRUM'DAKİ EVİNDE TAŞIYICI ANNE VAR"

Futbolcu Gökhan Çıra ile bir yıl önce evlenen Selin Ciğerci Çıra, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından paylaşım yaparak taşıyıcı anne yöntemiyle çocuk sahibi olmak istediğini söyledi.

Dün akşam programda bu konuyu ele alan Deniz Akkaya ise çocuk sahibi olmak isteyen Selin Ciğerci Çıra'nın Bodrum'daki evinde eltisi olarak tanıtarak bir kadına taşıyıcı annelik yaptırdığını söyledi.

 


 

"İKİ ELİM YAKANDADIR"

Bu iddiaların üzerine telefonla canlı yayına bağlanan Selin Ciğerci Çıra ile Deniz Akkaya birbirine girdi.

Evindeki kadının taşıyıcı anne olmadığını eltisi olduğunu söyleyen Selin Ciğerci Çıra, gerekli fotoğrafları göndereceğini söyledi.

Canlı yayında tartıştığı Çıra'nın kendisini çocuğuyla ilgili vurduğunu söyleyen Akkaya, "Bel altı vurarak beni karşına aldın iki elim yakandadır. Avukatlarım devreye giriyor" dedi.

"DAHA ÇOCUĞUM OLMADAN KONUŞUYORSUNUZ AYIP"

Şu an taşıyıcı anne gibi birinin olmadığını söyleyen Selin Ciğerci Çıra, "Ben sadece isteklerimi söyledi. Ha evlatlık alırım ha o yöntemle olur.

Ben sadece taşıyıcı anne istiyorum dedim. Türkiye'de bunun yasak olup olmadığını biliyor muydum sanki?

Siz bana bunu söyleyeceğinize kadar koronayı bilip maske çıkardınız. Bu kadar beni çocuğumla para kazanmama taktıysanız...

Daha çocuğum olmadan böyle konuşuyorsun ayıp ya" dedi.

"SANANE"

Bunun üzerine araya giren Akkaya ise "Selincim olamaz, kanunlar izin vermiyor" deyince küplere binen Selin Ciğerci Çıra "Sana ne" diyerek öfke kustu.

Bu sözler üzerine küplere binen Ciğerci, “Kızınla mayolu fotoğraflarını yayınlıyorsun.

Onun reklamını yapıyorsun. Sana ne benim isteklerimden” dedi. Deniz Akkaya hızını alamadı ve yayından sonra da Selin Ciğerci Çıra'yı suçlayan paylaşımlarına devam etti.

Akkaya Selin Ciğerci Çıra'yı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na şikayet edeceğini söylerken ünlü isme fuhuş suçlamasında da bulundu.

Akkaya şunları söyledi:

Bu zad kendi ağzıyla parasız kaldığı dönemde fuhuş yaptığını kabul etmiştir.

Herkesin ahlak anlayış kendini ilgilendirir ama anne olmayı senden öğrenecek değilim.

İnsan 'Fuhuştan buralara geldim' diyerek övünürken aynı anda 'çocuğuna mayo giydirdin' diyecek kadar işine göre değerleri değişen şahsiyetsizsin.

MÜSTEHCEN VİDEOSUNU İFŞA ETTİ

Bununla da kalmayan Akkaya, Selin Ciğerci Çıra'nın yıllar önce çektiği bir müstehcen videosunu ifşa ederek şunları yazdı.

"Bugün yayına bağlanıp bana kimse karışamaz çocuk alırım diyen Selin Ciğerci bilgine; Bu görüntüde yaptığın gibi dijital ortamda veya sokakta yapılan fuhuş, çocuk evlat edinirken bir artı değer değildir.

Yayınları arayıp gerçek ses tonun ve içeriği ile yaptığın şirret tavrına karşılık sana kanunlarla cevap vermeyi doğru bulmuyorum.

Sen evlen, hayatını yaşa, ticaretini yap, meşrebi geniş dostlarınla görüş ama çocuk alırım derken orada destur çekeceksin."

denizakkaya_selincigerci_paylasim1.jpgdenizakkaya_selincigerci_paylasim2.jpgdenizakkaya_selincigerci_paylasim3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.