SELİN KİDİL İLE BURAK CAN BAYAR BU ŞARKI YÜZÜNDEN KARŞI KARŞIYA

SELİN KİDİL İLE BURAK CAN BAYAR BU ŞARKI YÜZÜNDEN KARŞI KARŞIYA

Sosyal Medya fenomeni Selin Kidil ile Burhan Bayar’ınmüzisyen oğlu Burak Can Bayar arasında yaşananlar şarkıyadönüştü; ortalık karıştı!

Müzisyen Burak Can Bayar’ın dün gece sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ortalığı bir anda karıştırdı.

Fenomen Selin Kidil ile yaşadığı kısa süreli aşkı kaleme alıp yeni albümünde yer vermek isteyen Burak Can Bayar, Selin Kidil’den veto yedi.

Selin Kidil’in nişanlısından yeni ayrıldığı dönemde yaşadığı küçük kaçamağın Burak Can Bayar tarafından kaleme alınması, sosyal medya fenomeni Selin Kidil’i kızdırdı.

Eski nişanlısı ile problem yaşayabileceğine dair endişeler duyan Selin Kidil, Burak Can Bayar’dan bu şarkıya yeni albümde yer vermemesini istedi. Burak Can Bayar ise albüm yayını öncesinde “Yüzüğü Hala Parmağında” ismini verdiği şarkıyı bir paylaşım platformuna yükleyerek bu not ile takipçileriyle paylaştı:

“-Normalde albümden ilk şarkıyı bu şekilde paylaşmak istemezdim ama zorunda bırakıldım gibi diyelim. Çok sevgili Selin İdil ile, eski (?) nişanlısından ayrıldıktan sonra yaşadığımız 3-4 günlük bişey üstüne bir şarkı yazdım. Şimdi öyle bir konuma getirildim ki, albüme bu şarkıyı koymam kendisi tarafından istenmiyor. Eski nişanlısı ile sorunlar yaşamasın diye… Ne yapayım dostlar?” diye konuştu...

İŞTE O ŞARKI VE KLİBİ;

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum