Sema Günay...  PANDEMİDE BULAŞMA  RİSKİNE KARŞI  ÜRÜNLERİNİ SANAL  DEFİLEYLE TANITTI!

Sema Günay... PANDEMİDE BULAŞMA RİSKİNE KARŞI ÜRÜNLERİNİ SANAL DEFİLEYLE TANITTI!

Ünlü tasarımcı Sema Günay, Sims karakterleri ile İkinci kitabı için hazırladığı orijinal" Büyük İskender" portreleri ile oluşturduğu giyilebilir sanat kreasyonunu Sanal kırmızı halı defilesi ile izleyici ile buluştu.

Ünlü tasarımcı Sema Günay, En İnce belli model Dilek Kaya ile sunduğu erkek giyim kreasyonu ardından, bu kez Sims karakterleri ile İkinci kitabı için hazırladığı orijinal" Büyük İskender" portreleri ile oluşturduğu giyilebilir sanat kreasyonunu Sanal kırmızı halı defilesi ile izleyici ile buluşturdu.

Modacı ,sanatçı Sema Günay "Aleksander_i Zülkarneyn ve Anatolian Kristali'nin Tılsımı" adlı yazdığı ve resimlediği kitabın, ilk kitabı "Kral Midas ve Türk Kristali" projesinde olduğu gibi hedefin ülke olarak markalaşmak ve kültür turizmine katkı sağlamak olarak ifade ediyor.

Sims karakterleri ile defileyi ve kareografiyi hazırlayan genç makyaj ve fotoğraf sanatçısı Ece Günay ile kollektif bir görsel şölen hazırlayan Sema Günay ,Paonbleu markası ile 2021-2022 yılında sektörde Giyilebilir sanat ile yerini almaya hazırlanıyor.



Genç yaşta Ünlü bir kozmetik markası tanıtım filmi için kamera karşısına geçen Ece Günay fenomen çalışmalarının ardından, Sims karakterleri ile Diva Bülent Ersoy ,Tarkan ,Gülçin gibi hayranı olduğu sanatçılar için hobi amaçlı başladığı şovlarını ,moda alanında profesyonel olarak gerçekleştiriyor.

Çok yönlü bir sanatçı olarak görsel ve işitsel alanda hizmet üretmekte olan sanatçı Sema Günay ,"Araftayım Yar"adlı bestesinin tekli single planı için birçok aranjör ve plak şirketi le görüşmesinin yanısıra, Dj pierrott olarak ,sanat koordinatörlüğü ile Mixartperformersizm adlı sanat akımını icra ediyor ,sanat koçluğu ile terapi sağlıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum