Seninle Başım Dertte... YAZ TURNESİ BAŞLADI!

Seninle Başım Dertte... YAZ TURNESİ BAŞLADI!

Görkemli bir gala eşliğinde seyirciyle ilk defa Küçükçiftlik Park'ta buluşan 'Bir Selami Şahin Müzikali' turne kapsamında ilk olarak Antalya ve Alanya'da ki seyircisiyle buluştu.

Türkiye'de ilk defa bir sanatçının şarkılarından oluşan müzikali izleyici ile buluşturan ekip, 17 Ağustos'ta Antalya Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu'nda, 

18 Ağustos'ta Alanya Açıkhava Tiyatrosu'ndaydı.

Müzikalin başrollerini, Toprak Sağlam ve Lider Şahin paylaşırken, Suna Keskin, İsmail Düvenci, Hakan Altıner, Burçin Bildik, Elhan Tok, Cenk Tunalı, Anıl Yülek, Öncil Aktarıcı güçlü oyunculuklarıyla seyirciyi büyüledi.

Son günlerde şehrin sıcak havasından bunalan Antalyalılar; müzikalde geçmişe yolculuk ederek 80'li yılların unutulmaz ve romantik anları eşliğinde keyifli bir yaz akşamı geçirdiler.

Müzikal sonunda başarılı oyuncu kadrosu ile fotoğraf çektirmek isteyen izleyiciler, oyuncularla beraber hem sohbet etti hem de fotoğraf çekildi.

Turnenin ilk ayağı olan Antalya ve Alanya'da yoğun bir ilgi ile karşılanan müzikal şehirde iz bırakarak; turne yolculuğuna devam etti.

Bir Selami Şahin Müzikali 'Seninle Başım Dertte';

26 Ağustos'ta Bodrum Antik Tiyatro'da, 28 Ağustos'ta Kuşadası Avm Amfitiyatro'da, 30 Ağustos'ta Çeşme Açıkhava Tiyatrosu'nda, 1 Eylül'de Ayvalık Amfitiyatro'da, 2 Eylül'de Altınoluk Amfi Tiyatro'da ve 8 Eylül'de Bursa Açıkhava Tiyatrosu'nda izleyicisiyle buluşmaya devam edecek.

Müzikal künye bilgileri: 

Kedi Sahne Sanatları katkılarıyla Lider Entertainment'ın yapımcılığında gerçekleşen Müzikalin yönetmeni Damla Cercisoğlu, yazarı ise Yavuz Hakan Tok. Koreografi Gökmen Kasabalı, kostüm tasarım Sadık Kızılağaç, proje danışmanı Velhan Çantay, yönetici koordinatörü Vedia Muraben, genel koordinatör Caner Uncuoğlu, genel sanat yönetmeni Hakan Altıner,  görsel tasarımı Barış Serdar, afiş tasarımı Berkcan Okar, ışık tasarımı Kemal Yiğitcan, fotoğraflar Fethi Karaduman, görsel iletişim tasarımcısı Onur Yılmaz, yardımcı yönetmen Cenk Tunalı ve Anıl Yülek'in olduğu müzikalin, müzik direktörü ise Ahmet Semih Erdoğan.  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.