Serdar Ortaç... EZBER BOZMADI!

Serdar Ortaç... EZBER BOZMADI!

Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen; Boğaz’ın eşsiz manzarasında, yazın doyasıya eğlenerek yaşanan konserler, etkinlikler ve sahne şovlarının sergilendiği Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde sahne sırası dün akşam Serdar Ortaç’ındı.

Dördüncü kez Kuruçeşme sahnesini tıklım tıklım dolduran Serdar Ortaç, renkli şovuyla unutulmaz bir konsere daha imzasını attı. Biletleri bir kez daha sold-out yapan sanatçı, enerjisi ve sahne şovuyla kendine bir kez daha hayran bıraktı.

Serdar Ortaç, Kuruçeşme Açıkhava’daki konserine 'Mesafe' şarkısıyla çıktı. Ünlü sanatçı, en sevilen şarkılarıyla hayranlarına unutamayacakları bir konser yaşattı.

Kuruçeşme Açıkhavada Serdar Ortaç şov

‘Karabiberim’, ‘Beni Unut’, ‘Sana Değmez’, ‘Gamzelim’ gibi birçok hit parçasını seslendiren Ortaç, konser boyunca hayranlarını hem şarkılarıyla eğlendirdi hem de yaptığı samimi sohbetiyle güldürdü. Yüzlerce dinleyicisinin sesini şarkılarıyla bir araya getiren popçu, mikrofonu ara ara hayranlarına da uzattı.

Kuruçeşme Açıkhavada Serdar Ortaç şov

Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalan Türk Pop Müziği'nin başarılı ismi, yoğun istek üzerine 11 Temmuz’da Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde bir kez daha sevenleriyle bir araya gelecek.

Kuruçeşme Açıkhavada Serdar Ortaç şov

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.