Serdar Ortaç... KURUÇEŞME AÇIKHAVA’DA DOKUZUNCU KONSER!

Serdar Ortaç... KURUÇEŞME AÇIKHAVA’DA DOKUZUNCU KONSER!

Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde ünlü popçu Serdar Ortaç, yoğun ilgi üzerine dokuzuncu kez sevenleriyle bir araya geldi. Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konseleri’nde dur durak bilmeyen Ortaç, hayranlarını yine müziğe, dansa, eğlenceye doyurdu.

Paraf Kuruçeşme Açıkhava, dün akşam Serdar Ortaç hayranlarıyla doldu taştı. Kuruçeşme Açıkhava sahnesi, eğlenmek isteyen binlerce müzikseverin yine vazgeçilmezi oldu. ‘Mesafe’ şarkısıyla dinleyicilere merhaba diyen ünlü popçu, müthiş enerjisiyle sahneye gelir gelmez sevenlerini ayağa kaldırdı.

SERDAR ORTAÇ’IN 28 YILLIK ŞARKILARI KURUÇEŞME AÇIKHAVA’DA YANKILANDI

Geçmişten bugüne en sevilen parçalarını bir konsere sığdıran Serdar Ortaç, geniş repertuarı ile unutulmayacak bir müzik şölenine daha imza attı.

Sahnede esmerlere armağan ettiği ‘Karabiberim’ şarkısıyla sevenlerini 90’lı yıllara götürdü, ‘Bilsem Ki’ şarkısı ile duygu dolu anlar yaşattı.

Gerek sanatçı dostlarına verdiği gerek bu zamana kadar çıkardığı albümlerdeki şarkılarıyla senelerdir ‘Beste Fabrikası’ olarak anılan Serdar Ortaç, dinleyicilere müzik ziyafeti yaşattı.

Parçalarıyla hayranlarının sevinçlerine, üzüntülerine, duygularına tercüman olan ünlü popçu bir kez daha kendine hayran bıraktı.

Bitmeyen enerjisinin yanı sıra hayranlarıyla bol bol sohbet etmeyi de ihmal etmeyen Serdar Ortaç, esprili tavrı ile Kuruçeşme Açıkhava Sahnesini kahkahaya boğdu. Geceye davul ve zurna performansının da dahil olmasıyla yerinde duramayan binlerce kişi, Serdar Ortaç’la birlikte doyasıya coştu.

 SERDAR ORTAÇ’IN ANNESİNDEN MÜTHİŞ PERFORMANS

 Serdar Ortaç’ı dinlemeye gelenlerin arasında sanatçının annesi Nesrin Ortaç da vardı.

Oğlunun şarkılarına dans ederek eşlik eden Nesrin Ortaç, müzikseverlere gecenin sonlarında türkü söyledi.

Seslendirdiği parçayla alkış yağmuruna tutulan Nesrin Ortaç, dinleyicilerden tam not aldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.