Serdar Ortaç... MİLLİ TAKIM İÇİN ÖZEL BESTE!

Serdar Ortaç... MİLLİ TAKIM İÇİN ÖZEL BESTE!

Serdar Ortaç, TFF'nin Euro 2016'da tribünleri coşturacak şarkı çağrısını geri çevirmedi. Serdar Ortaç, bir şarkı hazırlayıp federasyon yetkililerine teslim etti.

Serdar Ortaç, TFF'nin Euro 2016 turnuvası için şarkı yapması isteğine olumlu yanıt verdi.  

Mustafa Sandal'ın "Başka sanatçılarla yarışa girmem"diyerek vazgeçtiği, Tarkan'ın dönüş yapmadığı proje için Serdar Ortaç, bir şarkı hazırlayıp federasyon yetkililerine teslim etti.

TELİF HAKKINI FEDERASYONA DEVRETTİ

Ortaç şarkıyla birlikte tüm telif hakkını federasyona devrettiği resmi muvafakatnameyi de verdi. Son yıllarda futbolcuların bile milli takımdan para beklentisinin artmasına karşın Ortaç'ın jesti federasyon yetkililerini duygulandırdı. UEFA'nın isteğiyle başlayan şarkı projesinde yer alan Serdar Ortaç'ın şarkısı çok beğenildi. 

MUSTAFA SANDAL YARIŞTAN ÇEKİLDİ

Mustafa Sandal, Tarkan ve Serdar Ortaç'ın da aralarında olduğu ünlü isimlere siparişle yaptırılan şarkıların arasından birinin seçileceğini öğrenince projeden çekildi. Önceki gün Palandöken Kış Festivali'nin tanıtımına katılan ünlü popçu, "Şarkı arayışının yarışma şeklinde olduğunu öğrenince çekildim. Sadece benden isteselerdi yapardım"dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.