Serdar Ortaç...SEVGİLİLER GÜNÜNDE 'KALBİM BOŞ DEĞİL' DEDİ!

Serdar Ortaç...SEVGİLİLER GÜNÜNDE 'KALBİM BOŞ DEĞİL' DEDİ!

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, 14 Şubat Sevgililer Günü özel konserini Ankara'da Ataköşk otelde verdi. Biletleri saatler içinde tükenen sanatçı dakikalarca en sevilen şarkılarını seslendirdi ve sevenlerine unutulmaz bir sevgililer günü yaşattı.

Yeni Aşkını İtiraf Etti

Hem Sevgililer Gününü hem de yaş gününü sahnede kutlayan ve geçtiğimiz yaz aylarında eşi Chloe Loughnan'la evliliklerini sonlandıran Serdar Ortaç; "Kalbim boş değil, görüştüğüm biri var, çok heyecanlıyım, her şey kısmet." dedi.


Organizatör ve menajer Duygu Ajans'ın sahibi Servet Şan ile beraber kestikleri özel pastada "Bekarlık sultanlık mıdır?" yazması üzerine Ortaç'ın cevabı "Bekarlık sultanlık değildir, bekar olmak akıl işi değil!" diyerek yeni bir aşka yelken açtığını bir kez daha itiraf etti...


Pastasını Organizatör Servet Şan'la Beraber Kesti

Sunuculuğunu Arzu Budak'ın üstlendiği özel gecede, Servet Şan'ın Serdar Ortaç'ın doğum gününe özel hazırladığı videoda Ortaç'ın tüm dostları yeni yaş mesajlarını iletti.



Fatih Ürek, Bülent Serttaş, Safiye Soyman, Faik Öztürk, Coşkun Sabah, Sera Tokdemir ve Mesut Yar gibi isimlerin bulunduğu anlamlı video, Ortaç'a özel gecede duygusal anlar yaşattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.