Seren Akıska... "MASUMANE" BİR ŞEKİLDE GELİYOR !..

Seren Akıska... "MASUMANE" BİR ŞEKİLDE GELİYOR !..

"Masumane” yi 5 Ocak 2016 tarihinde Avrupa Müzik markasıyla yayınlamaya hazırlanan Seren Akıska, 2009 yılında yayımlanan ve büyük ses getiren “Arasan da” şarkısıyla yakaladığı başarıyı tekrarlamayı hedefliyor.

Hayranlarının uzun süredir merakla beklediği geri dönüş albümü "Masumane” yi 5 Ocak 2016 tarihinde Avrupa Müzik markasıyla yayınlamaya hazırlanan Seren Akıska, 2009 yılında yayımlanan ve büyük ses getiren “Arasan da” şarkısıyla yakaladığı başarıyı tekrarlamayı hedefliyor. 

Seren Akıska, bu albümünde söz ve müziği kendisine ait 3 yeni şarkı dışında; Bora Duran, Nazan Öncel, Murat Güneş gibi önemli müzisyenlerin parçalarını da seslendirdi. “Masumane” de yer alan şarkıların düzenlemelerini  Febyo Taşel, Efe Bahadır, Bora Duran ve  Bahadır Şimşek yaptı. 

SEZEN AKSU STÜDYOSUNUN KAPILARINI AÇTI 

Sezen Aksu’ya ait “Yonca” stüdyosunda Sezen Aksu’nun da katkıları ile okumaları ve kayıtları yapılan albümün prodüktörlüğü Seren Akıska tarafından yapıldı. Daha önceki Seren Akıska albümünden farklı olarak; akustik yapısı, vokal performansı ve güçlü lirikleri ile dikkat çeken çalışmada 1’i versiyon olmak üzere 5 şarkı yer aldı. 

NAZAN ÖNCEL DESTEĞİ 

Son yıllarda genç isimlere verdiği desteklerle adından sıkça söz ettiren Nazan Öncel, Seren Akıska’ya yepyeni bir şarkısını emanet etti. İlk defa Nazan Öncel şarkısı söylemenin mutluluğunu yaşayan Akıska;"Nazan Öncel benim uğurum ” dedi. 

Enerji dolu, renkli ve hayat dolu bir albümle müzik kariyerine devam eden Seren Akıska. hazırlık aşamasının bütün detayları ile kendi ilgilendi. 

ÜNİVERSİTE ARKADAŞI BORA DURAN’DAN “GEÇMİŞ OLSUN” 

Seren Akıska konservatuar yıllarında aynı sınıfta okuduğu, "İnsan", "Gül Senin Tenin", "Sen de Gidersen", "Kalbimi Koydum" (feat Gülben Ergen) gibi şarkılarla geniş kitlelerin sevdiği, söz ve müziği Bora Duran’a ait “Geçmiş Olsun” şarkısı ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

"Geçmiş Olsun" şarkısının klibi İmre Haydaroğlu yönetmenliğinde, Polonezköy Kozanoğlu çiftliğin de çekildi. 1 yıl önce evlendiği eşi Tayfun Ekinci'nin oyuncu olarak eşlik ettiği, ayrılık acısının anlatıldığı video klip, doğal, sıcak ve gösterişten uzak haliyle izleyenlerden tam not almayı başardı. Albümün imaj fotoğrafları ise Zeynel Abidin Ağgül tarafından çekildi.

İŞTE SEREN'İN "MASUMANE" İSİMLİ ŞARKISI...

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.