Seren Serengil İpek... AŞKIN ÇANLARI ANTAKYA'DA MI ÇALDI?..

Seren Serengil İpek... AŞKIN ÇANLARI ANTAKYA'DA MI ÇALDI?..

Seren Serengil İpek, geçtiğimiz gün Barış Pınarı Harekatını desteklemek amacıyla düzenlenen gecede Medeniyetler Korosu'yla birlikte Hatay’da sahne almış ve büyük takdir toplamıştı.Konserin başarı haberi bir de aşk iddiasını beraberinde getirdi.

Yaşar İpek'le boşanma sürecinde üzüntülü günler geçiren ve çocuğunu kaybeden geçtiğimiz günlerde İpek'in üç gün zorlama hapis yatmasına neden olan Seren Serengil İpek, önceki akşam Barış Pınarı Harekatını desteklemek amacıyla düzenlenen gecede Medeniyetler Korosu'yla birlikte Hatay’da sahne aldı.

Keyfinin yerinde olduğu görülen Seren Serengil İpek, Göbeklitepe konseptli kıyafeti ve tarzıyla da dikkat çekti.

Seren Serengil İpek'in Hatay'da verdiği konser haberleri bir de aşk iddialarını beraberinde getirdi.

Seren Serengi İpek'in  Hatay'lı iş insanı Mustafa Rahman Tohma ile aşk yaşadığı hatta Mustafa Rahman Tohma'nın ailesi ile bile tanıştığı söylendi.

Bu iddia Seren Serengil İpek'in sosyal medya hesabında yapmış olduğu paylaşımla sanki doğrulanır nitelikteydi.

Seren Serengil İpek'in  Mustafa Rahman Tohma'nın kullanmış olduğu bilekliği de koluna takması bu aşk iddiasını daha da güçlendirdi.

Ayrıca Seren Serengil İpek'in güneş gözlüklü çektirdiği fotoğrafta aşk iddiasında ismi geçen Mustafa Rahman Tohma'nın dans edişinin Serengil'in gözlük camına yansıması dedikoduları ayyuka çıkardı.

Şimdi ortaya atılan bu aşk iddialarına Seren Serengil  İpek ve Mustafa Rahman Tohma cephesinden ne gibi bir tepki geleceği şimdiden merak konusu oldu.

serenserengil_bileklik.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.