Serhat Hacıpaşalıoğlu... BESTELERİYLE DE GLOBAL PAZARDA!

Serhat Hacıpaşalıoğlu... BESTELERİYLE DE GLOBAL PAZARDA!

Uluslararası müzik arenasındaki çalışmalarıyla, yıllardır ülkemizin gururu olan Serhat Hacıpaşalıoğlu, bu kez besteci ve prodüktör olarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Kariyerinde birçok ilke imza atan Serhat Hacıpaşalıoğlu bu defa besteci ve prodüktör kimliğiyle öne çıkıyor. İlk kez bir Türk besteci tarafından yazılmış “0 km” bir şarkıyı, yabancı bir star yorumladı.

Ünü yıldız, tüm gösterileri kapalı gişe oynayan, Belçika’nın en popüler şarkıcı ve oyucularından, Els De Schepper’ a özel bir şarkı hazırladı.

Stüdyo çalışmaları büyük bir titizlikle, önemli müzisyenlerle İsveç, Almanya ve Belçika’da yapılan “Unsaid” in bestesine imza atan Serhat, aynı zamanda single’ ın prodüktörlüğünü de üstlendi.

Güçlü ve trend soundu, etkileyici sözleri ve bestesiyle büyüleyici bir atmosfer yaratan “Unsaid”, 19 Mayıs’ta tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Els De Schepper, ‘’Serhat’ı Eurovision’dan tanıyor, müzisyenliğini çok beğeniyordum. Uzun süredir ise birlikte çalışmayı arzu ediyordum.

Bu hayalimi gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Serhat hayatıma ve kariyerime damga vuracak bir şarkıyı benim için hazırladı.’’ diyerek duygularını ifade etti.

Serhat, yurt dışı projelerinin hız kesmeden süreceğini, yakında yeni sürprizlerle hayranlarıyla buluşacağını belirtiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.