Serhat Hacıpaşalıoğlu... DÜNYA LİSTELERİNDE 1 NUMARA!

Serhat Hacıpaşalıoğlu... DÜNYA LİSTELERİNDE 1 NUMARA!

Serhat Hacıpaşalıoğlu, single çalışması “Je M’adore” ile kırılması çok zor bir rekora imza attı. Je Madore” şarkısıyla, bugüne kadar dünya listelerinin bir numarasına yerleşen ilk ve tek Türk sanatçı oldu.

 

Serhat Hacıpaşalıoğlu, Chris Brown, Flo Rida, Rita Ora, Enrique Iglesias gibi dünyaca ünlü isimleri geride bırakarak; devlerin bulunduğu listede zirveye yerleşti. “Je M’adore” adlı şarkısıyla 3 haftadır Almanya DJ listelerinde 1. sırada olan Serhat, İngiltere Dans Listelerinde 2. ,İsviçre müzik listelerinde ise 9. sırada. Serhat bu başarısıyla Türk gençlerine rol model olurken, gençlere uluslar arası arenada da başarılı olabilecekleri umudunu verdi.

2016 yılında, Vodafone Freezone Liseler Arası Müzik Yarışması’nın 19. sunu gerçekleştirecek olan Serhat Hacıpaşalıoğlu, gerek uluslararası arena gerekse Türkiye’de, yapımcı, sunucu ve şarkıcı kimlikleri ile tanınıyor. Yıllar önce televizyonda Riziko adlı yarışma programıyla kendinden övgüyle söz ettiren Serhat, müzik dünyasındaki başarısını, doğru hedefi belirleyip, yılmadan çalışmaya bağlıyor. Yıllar önce Fethiye’de gerçekleşen en büyük uluslararası etkinlik olan Megahit-Akdeniz Şarkı Yarışması’nın yapımcısı ve sunucusu olarak da hafızalara kazınan Serhat, Fethiye’nin kalbinde çok özel bir yeri olduğunun altını çiziyor.

You Tube’ da kısa zamanda 1 milyon izleyiciyi geçen “Je M’adore” un sözleri, Celine Dion’a yazdığı şarkılarla tanınan Jacques Veneruso’ya, müziği ise Olcayto Ahmet Tuğsuz’a ait. Şarkının klibi dünyaca ünlü yönetmen Thiery Vergnes tarafından Paris’te çekildi. Klipte,farklı ülkelerden gelen dansçılardan oluşan 40 kişilik bir ekip, pek çok yıldızın stil danışmanı olan Lia Dillenseger tarafından tek tek tasarlanan kıyafetlerle yer aldı.

Dünya müzik listelerindeki başarısının haklı gururunu yaşayan Serhat, “Je M’adore” ile aynı anda çekilen ve şarkının İngilizce versiyonu olan “I’m Movin’ On” un da çok yakında izleyicilerin beğenisine sunulacağını belirtti. Uluslar arası müzik arenasında sadece Serhat adını kullanan sanatçı, hazırlıkları tamamlanan ve dünya piyasasına 2016’da çıkacak olan albümüyle de aynı başarıyı hedeflediğini ifade etti.

 

Listeler

Black30 Charts Listesi (Almanya)

Deutsche Pop Charts (Almanya)

Djblackpopcharts (Almanya)

Swiss Dance Charts (İsviçre)

BDC_CHART (İngiltere)

 

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/6QkvGp9WXb0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.