Serhat Mardin…  TÜRK SANAT MÜZİĞİ’NDE BİR YILDIZ PARLIYOR!

Serhat Mardin… TÜRK SANAT MÜZİĞİ’NDE BİR YILDIZ PARLIYOR!

Anadolu Yakası’nın nezih mekanı Muamma Ataşehir, geçtiğimiz akşam son günlerde yükselişe geçen ismi Serhat Mardin’i ağırladı.

Türk Sanat Müziği ağırlıklı şarkılardan oluşan repertuarıyla dinleyenlere keyifli bir gece yaşatan Serhat Mardin, sahnesine gelen ünlü isimleri de ihmal etmedi. Dinlemeye gelenler arasında sahnelerin tartışmasız en büyük dansçısı olan Asena ve eşi Hasan Dere ile TRT’nin güçlü seslerinden Ayşe Ekiz vardı. Serhat Mardin, bu isimlere teşekkür ederek, “Sizleri aramızda görmekten çok mutluyum. Türk sanat dünyasının değerli temsilcilerisiniz” dedi.

serhatmardin-ozlemselanik1.jpg

Genç nesil olarak Türk Sanat Müziğini yaşatmak adına sahnesinde eski şarkılara yer vermekten büyük onur duyduğunu söyleyen Serhat Mardin, ayrıca sahnesinde sürpriz yaparak menajeri olan eski sinema yıldızlarından Özlem Selanik’in de doğum gününü kutladı.

Özlem Selanik, pastayı keserken duygulandı ve Serhat Mardin’e teşekkür etti. Serhat Mardin, “Özlem Hanım, sizinle çalışmak bir ayrıcalık. Doğum gününüz kutlu olsun” diyerek alkış aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.