Serhat Özcan... "KOMEDİ FİLMİ ÇEKERKEN İŞİN SUYUNU ÇIKARMAMAK LAZIM" !..

Serhat Özcan... "KOMEDİ FİLMİ ÇEKERKEN İŞİN SUYUNU ÇIKARMAMAK LAZIM" !..

Yönetmenliğini Biray Dalkıran’ın yaptığı ‘Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu’ adlı sinema filminde Aşk Doktoru ‘Feridun’ karakterini canlandıran başarılı oyuncu Serhat Özcan ilginç açıklamalar yaptı.

Doktor Feridun’un birçok karakterden daha doktorluk olduğunu söyleyen, Serhat Özcan, “Daha önce ‘Bir Demet Tiyatro’ da Tirbüşon karakteriyle komedide rol almıştım, ‘Öyle Bir Geçer ki zaman’ ile ters köşe yaptıktan sonra yeniden bir komedi filminde rol almanın heyecanını yaşıyorum. Eğlenceli bir komedi filmi oldu. Komedi filmi çekerken suyunu çıkarmamak gerekir. Feridun’u filmde sık sık bornozla dolaşırken görecek izleyici ve bence genç izleyici çok beğenecek. Her ne kadar aykırı komedi gibi görülse de herkesin yaşadığından kesitler var aslında. ‘Recep İvedik’te çok eleştiriliyor ama iyi gişe yaptı. Bizim filmimizin de çok beğenileceğini umuyorum. Bir kere filmde Asuman Dabak, Recep Aktuğ, Orçun Kaptan gibi çok usta oyuncular var. Tuğçe Sarıkaya’nın sinemada ilk başrolü olmasına rağmen iyi bir iş çıkardı. Özellikle Asuman Dabak’ın bir sahnesi var ki seyirci kopacak. Recep Aktuğ da hem müzikte hemde oyunculukta kendisini ispat etmiş başarılı bir oyuncu, bir diğer sürpriz de Zeynep Dizdar. Genç oyuncular da çok başarılı performans çıkardı. Yaz tatilinde izleyicinin izlerken stres atacağı eğlenceli bir film oldu” dedi. 

Yönetmenliğini Biray Dalkıran'ın yaptığı, başrolleri Atılgan Gümüş, Tuğçe Sarıkaya, Orçun Kaptan ve Serhat Özcan’ın  paylaştığı, Asuman Dabak, Recep Aktuğ, Zeynep Dizdar ve Kemal Erek’in konuk oyuncu olarak yer aldığı  “Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu” Haziran ayında izleyiciyle buluşacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.