Serkan Çağrı - Ahmet Ercan... BİLİM VE SANAT AYNI SAHNEDE!

Serkan Çağrı - Ahmet Ercan... BİLİM VE SANAT AYNI SAHNEDE!

Serkan Cağrı`yı kırmayarak sahneye çıkan Ahmet Ercan, Serkan Çağrı ve orkestrasının eşliğinde `Sobalarında Kuru Da Mese` türküsünü seslendirdi.

Eyüp Belediyesi tarafından düzenlenen 'Cem Karaca ve Barıs Manço şarkılarıyla Serkan Cağrı Konseri' hem repertuarıyla hem de Serkan Cağrı ve ekibinin muhteşem performansıyla büyük ilgi gördü.

Depremler konusundaki araştırmaları ve bu alandaki uzmanlığıyla bilinen Jeofizik Mühendisi Profesör Doktor Ahmet Ercan da eşiyle birlikte konseri izleyenler arasındaydı.

Serkan Cağrı'yı kırmayarak sahneye çıkan Ercan, Serkan Cağrı ve orkestrasının esliğinde 'Sobalarında Kuru Da Meşe' türküsünü seslendirdi.

Ayrıca Serkan Cağrı'nın ısrarla cevabını istediği 'Hocam, hanım evde uyuyamıyor, gözü hep lambada, İstanbul'da deprem ne zaman' sorusuna verdiği cevapla da bu konuda İstanbul'da yaşayanlarin yüreklerine su serpti..Ahmet Ercan: 'O zaman açiklayalim.

Son yaptığımız araştırmalar gösteriyor ki 2045 yılına kadar Istanbul'da deprem olmayacak' dedi. Konser seyircilerin de şarkılara katılımı ile oldukça keyifli ve renkli geçti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.