Serkan Çağrı - Ara Dinkjian... ÖZGECAN İÇİN ÇALDILAR!

Serkan Çağrı - Ara Dinkjian... ÖZGECAN İÇİN ÇALDILAR!

Klarnet sanatçısı Serkan Çağrı ile dünyaca ünlü besteci ve ud sanatçısı Ara Dinkjian, "Anatolian Secret" adlı konserleriyle ilk kez birlikte seyirci karşısına çıktılar.

Geçtiğimiz akşam Cemal Resit Rey Konser Salonunda klarnet sanatçısı Serkan Çağrı ile dünyaca ünlü besteci ve ud sanatçısı Ara Dinkjian, "Anatolian Secret" adlı konserleriyle ilk kez birlikte seyirci karşısına çıktılar.

Bu vesileyle Türk ve Ermeni müziğinin de aynı sahnede buluştuğu konserde Ara Dinkjian in Gel Gel Sarisinim, Vazgectim, Yine mi Cicek, Son Sardunyalar gibi cok sevilen bestelerinin yanısıra Serkan Cagri nin albumlerinden sarkilar ve Turk Muziginden ornekler de seslendirildi.

Ahmet Kaya nın yorumuyla tanınan ve yine bir Ara Dinkjian bestesi olan Ağladıkça şarkısına sıra geldiğinde ise sahnede geçtiğimiz günlerde şiddete kurban verdiğimiz Özgecan Aslan ın fotoğrafı paylaşıldı ve tüm şiddet mağdur ve kurbanı kadınlar için bu parça yorumlandı.

Hem dinleyicilerin hem sahnedeki sanatçıların oldukça duygusal anlar yaşadığı konser yaklaşık üç saat sürdü. Ara Dinkjian ve Serkan Çağrı nın müzikal iletişimleri büyük beğeni toplarken Ara Dinkjian ın konser sonunda verdiği mesaj da düşündürücüydü. Sanatçı : " Politikacılar birlikte nasıl işbirliği ve uyum icinde çalışılacağını müzisyenlere sormalı" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.