Serkan Çağrı - Ara Dinkjian... YÜREKLERİ BULUŞTURAN SESLER!

Serkan Çağrı - Ara Dinkjian... YÜREKLERİ BULUŞTURAN SESLER!

Klarnet sanatçısı Serkan Çağrı ile Diyarbakırlı bir ailenin oğlu Ermeni asıllı dünyaca ünlü besteci ve Ud sanatçısı Ara Dinkjian aynı sahnede buluşuyor.

Iki başarılı müzik adamı ?Anatolian Secret? (Anadolu'nun Sırrı) adli konser projelerini 21 Şubat da ilk kez CRR sahnesinde müzikseverlerin beğenisine sunuyor.

Ülkemizde de herkesçe bilinen ve sevilen Gel Gel Sarışınım, Vazgeçtim, Ağladıkça, Son Sardunyalar, Yine mi Çiçek gibi pek çok şarkının bestecisi olan Ara Dinkjian başarılı çalışmalarını halen doğum yeri olan Amerika da sürdürmekte. Türk klarnetinin marka yüzü Serkan Çağrı ise tüm dünyada müzik alanındaki başarılı çalışmaları ile tanınmakta.

İkili uzun zamandır üzerinde çalıştıkları bu konser projesi için Türk ve Ermeni kültürlerinin müzik paydasında buluşacağı duygu ve coşku yüklü bir repertuar hazırladılar.

Son zamanların unutulmaz müzik performanslarından biri olacağı düşünülen bu etkinlik ile sanatçılar adeta müzik diliyle dünyaya dostluk ve barış çağrısında bulunacak, ayni coğrafyadan gelen duygudaşlığı yansıtacaklar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.