Sertap Erener... HAYRANLARI İLE COŞTU!

Sertap Erener... HAYRANLARI İLE COŞTU!

İstanbul’un ilk ve en büyük açık hava, kültür, sanat ve etkinlik alanı olan YBY - Yeni Bir Yaşam Etkinlik Alanı Sertap Erener’in şarkıları ile inledi. Sanatçı şarkılarının büyük bir bölümünü 7 bin müzik sever ile birlikte söyledi.

Sertab  Erener her biri popüler olan eski ve yeni şarkılarından “Aşk”, “Koparılan Çiçekler”, “Bu Böyle”, “Vur Yüreğim” ve “Rengarenk” parçalarını binlerce hayranlarıyla seslendirdi.

Ülkemizi 2003 yılında Letonya’nın başkenti Riga’da gerçekleştirilen Eurovision Şarkı Yarışması’nda temsil eden Sertab Erener, birincilik elde ettiği “Everyway That I Can” şarkısına müzikseverler büyük bir coşku ile eşlik etti.

 “Kendime Yeni Bir Ben Lazım”, “Yanarım”, “Kumsalda”, “Zor Kadın” ve “Mecbursun” parçalarını, 5 şarkılık potbori ile söyleyen Sertab Erener, “Hep birlikte eğlenmeye hazır mıyız?

Sizinle burada olmak çok güzel. Şahane bir akşam geçirelim, hep birlikte şarkılar söyleyelim” dedi.

Dediği gibide şarkılarını müzik severler ile birlikte söyledi..

Piknik tadında olan bu konsere gelenler, yanlarında içeceklerini, pusette çocuklarını hatta evcil hayvanlarını getirerek birlikte izlediler.

Yemyeşil çimlerin üzerine serdikleri örtülerin üzerinde, hatta rengarenk minderlerin üzerine uzanarak, zaman zamanda Sertap Erener’in şarkılarına dans ederek eşlik ettiler.

Doğa ile baş başa sonsuz gökyüzünün, yıldızların ve dolunayın altında keyifli bir konser izlemenin tadına vardılar…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.