Ali Sunal...'YILIN EN DUYGUSAL ANI!'

Oyuncu Ali Sunal, eşi Nazlı Kurbanzade Sunal ve kızı Narin ile yılbaşı pozunu paylaştı.

Nazlı Kurbanzade, Instagram'da yayınladığı aile pozuna, "Meğer bizim bir kızımız olacakmış.

Uyurken özlemek diye bir şey varmış. Hayat ondan önce ve ondan sonra olarak ikiye ayrılacakmış.

Ne çok sevgi varmış meğer içimde. Öpmeye koklamaya doyamadığım, o bir kez gülsün diye binbir şekle girdiğim, her haline aşık olduğum bir kızım oldu bu sene.

Çok şükür! 2019 bizim icin çok güzel ve unutulmazdın. 2020 hepimiz için, tüm sevdiklerimizle birlikte mutlu, sağlıklı, huzur dolu olsun. Herkese mutlu yıllar" notunu düştü.

Aynı fotoğrafı sosyal medya hesabına taşıyan Ali Sunal, "Canım Nazlı ne güzel yazmışsın. Sizi seviyorum güzel ailem. Herkese iyi seneler" mesajını yazdı.

 Öte yandan Ali Sunal, zaman zaman babası Kemal Sunal’la ilgili paylaşımlara imza atıyor. Babasına duyduğu özlemi dile getirmekten çekinmeyen Ali Sunal, bu defa kızı Narin üzerinden babasına selam gönderdi. 

DAKİKALARCA YAPTI

Kızını kucağında gezdirirken, kapağında Kemal Sunal fotoğrafının bulunduğu bir kitabın yanına giden Ali Sunal, Narin’in kapaktaki fotoğrafı sevdiğini fark etti. Ali Sunal o anların videosunu:

“Bir anda kitabın durduğu rafa götürdüm ve kendi kendine dakikalarca böyle yapmaya başladı. Gözyaşlarımı tutamadım paylaşmak istedim büyük ailemle… Benim için yılın en duygusal anı! Hepinize mutlu yıllar diliyorum sevgiler…”

 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri