Cevap Sende... BİRİNCİ ERZURUM’DAN ÇIKTI!

Anıl İlter’in sunduğu Cevap Sende yeni bölümüyle Pazartesi akşamı 23.45’de atv’de…

                  KASADA BİRİKENİ ALDILAR

Geçen hafta, Balıklar ve Tabipler takımlarının kıyasıya mücadelesinde 250 bin liralık büyük ödüle Tıp Fakültesi öğrencilerinden oluşan Tabipler takımı yaklaştı.
Büyük ödülün anahtarı olan final sorusunu gören ancak riske girmek istemeyen Tabipler takımı, kasalarında biriken 55 bin 500 lirayı alarak yarışmadan ayrıldı.

BABA VE OĞULLARI MI KARDEŞLER Mİ?

Cevap Sende’nin yeni bölümünde Zonguldak’ın Filyos kasabasından gelen bir baba ve iki oğlundan oluşan Filyoslular ile üç kız kardeşten oluşan Şanslı Kızlar takımları yarışacak.

İNTERAKTİF YARIŞMA

Sunuculuğunu Anıl İlter’in üstlendiği interaktif yarışma programı ‘Cevap Sende’de Türk insanını tanımanın ve sorulara ne yanıt vereceğini öngörebilmenin yanı sıra ‘Canan Karatay ile Nebahat Çehre arasında kaç yaş fark vardır?’, ‘Ülkemizde her türlü kapalı ortamda sigara içme yasağı hangi yılda uygulanmaya başladı?’ gibi güncel bilgiye dayalı sorular da puan kazandırıyor.

UYGULAMAYI İNDİR, YANITINI VER

Bu canlı, neşeli, eğlenceli yarışmaya dahil olabilmek ve hediye tablet bilgisayar kazanabilmek için tek yapmanız gereken, akıllı telefonlarınıza ya da tablet bilgisayarlarınıza ‘Cevap Sende’ uygulamasını indirerek, canlı yayında sorulan sorulara eş zamanlı yanıt vermek. Aynı zamanda gün içinde de ‘Cevap Sende’ uygulamasında sorular soruları yanıtlayarak, Türkiye’nin tercihine göre puan toplayabilirsiniz.

BİRİNCİ ERZURUM’DAN ÇIKTI

Bu haftanın kazanan izleyicisi Erzurum’da yaşayan Fuat Yürek (43) oldu. Evli ve iki çocuk babası Yürek, tüm soruları doğru yanıtlayıp en yüksek puanı aldı. Yürek, ‘Cevap Sende’ ekibi tarafından kendisine teslim edilen tablet bilgisayarı alırken mutluluğunu dile getirdi. 
Bilgi ve tahmine dayalı, benzersiz yarışma programı ‘Cevap Sende’ 10 Ağustos Pazartesi akşamı 11. bölümü ile atv’de...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri