Eve Dönüş... SEVDA VE BEBEĞİ KURTULACAK MI?

Sezonun iddialı dizilerinden “Eve Dönüş” dizisi 13. bölümüyle 6 Ocak Çarşamba günü atv ekranlarında olacak.

13.Bölüm Özeti:

Yusuf tam Yılmaz’a ulaşıp büyük sırrı öğrenmek üzereyken, Oflaz Yılmaz’ı vurup, olaya intihar süsü verir. Ama Yılmaz ölmez, yoğun bakıma alınır. Yusuf, Yılmaz’ın komadan çıkmasını beklerken Leyla’nın Pınar olduğunu öğrenen Oflaz bu fırsatı kaçırmaz, Leyla’ya şantaj yapar.

Hastanelik olan Sevda kurtulur. Ama bebek de kurtulmuştur. Hacer bunu Yusuf’tan saklamaya çalışsa da, sonunda Yusuf, Sevda’nın Cengizhan’dan hamile olduğunu öğrenir!

      Leyla’nın Canan’ı kaçırma planı, kaçık bir doktor yüzünden çığırından çıkar. Doktorun ağır eziyetlerine maruz kalan Canan, beklenmedik bir şekilde oradan kurtulmayı başarır. Bu yaptıklarını Leyla’ya ödetmeye kararlıdır. O da Elif’i kaçırır! 

EVE DÖNÜŞ DİZİSİ, ÇOCUK ŞİDDETİNE KARŞI SESSİZ KALMIYOR!

atv’nin beğenilerek seyredilen “Eve Dönüş” adlı dizisi verdiği sosyal mesajlarla toplumda ki sorunlara değiniyor.

 Eve Dönüş, en son Kayseri’de karşımıza çıkan üvey anne dehşetinin ardından, tüm Türkiye’yi acılara boğan, Konya’daki bir annenin evladına uyguladığı şiddetin benzer bir örneğini uzun zamandır ekrana yansıtıyordu. Bu şiddet tablolarının sonuçlarının neler olabileceğini Türkiye’nin gözleri önüne seriyordu. 

Toplumu derinden etkileyen ve muhtemel olayları ekrana yansıtan dizi, çocuk şiddetine karşı sessiz kalmayarak,13. bölümünde gerçek hayatın benzer bir tablosunu karşımıza çıkarıyor. Başroldeki Dilşad Çelebi’nin “Leyla” karakterine hayat verdiği dizide, evladının üvey annesi tarafından şiddete maruz kaldığını görmesi üzerine, bir annenin verdiği mücadeleye tanıklık edeceğiz.

Küçük oyuncu Leyla Kırşan’ın canlandırdığı Elif karakterine şiddet uygulayan İpek Erdem’in canlandırdığı, üvey anne olan Canan karakterinin, küçük çocuğa uyguladığı şiddet yüzünden akıl hastanesine yatırılması ve ardından yaşananları 06 Ocak Çarşamba günü, atv ekranlarından “Eve Dönüş” dizisinde izleyeceğiz…

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri