GÜNAYDIN`DAN 40. ŞUBE AÇILIŞINA ÜNLÜ YAĞMURU...

Günaydın Et, 40. şubesi `Günaydın Maçka`nın açılışını özel bir akşam yemeğiyle kutladı.

İstanbul'un en seçkin ve en prestijli bölgesi Maçka'da konumlanan Günaydın Et Restaurant, yeni şubesinin davetinde misafirlerini zamanda bir yolculuğa çıkararak 100 yıl önceki kebap teknikleriyle hazırlanan lezzetleri tattırdı.

Günaydın, Maçka'daki yeni şubesinin açılışını çok özel bir davetle taçlandırdı. Günaydın Et ve Restaurantları Grubu ortaklarından 'ET Profesörü' Cüneyt Asan'ın ev sahipliğinde gerçekleşen davete; Mesut Yılmaz, Melek Baykal, Birol - Burcu Güven, Aydın Sarman, Şebnem - Celal Çapa, Ender - Benan Saraç, Belçim Bilgin Erdoğan, Zeynep Selvili, Burak Sağyaşar ?-Hatice Şendil, İlker Kaleli, Orhan Bademli, Cansel Elçin, Çiğdem - Behzat Uygur, Zühre - Mehmet Dalmaz, Tatiana Marinescu, Serhat Kılıç gibi sanat, cemiyet ve iş hayatının tanıdık simaları katıldı.

Davete katılan misafirleriyle birebir ilgilenen Asan, konuklarına Gaziantep'ten özel olarak getirilen taş dibek ve taş değirmeni kullanarak hazırladığı özel lezzetleri sundu.

Cüneyt Asan'ın özel şovuyla renklenen gecede konuklar, Günaydın Maçka Şubesi'nin tarihi atmosferinde keyifli anlar geçirdiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mekan Haberleri