Serpil Çakmaklı, Nuri Alço, Mahmut Hekimoğlu... YEŞİLÇAM'IN FASIL KEYFİ

Serpil Çakmaklı, Nuri Alço, Mahmut Hekimoğlu, Vahe Kılıçarslan ve Ekin, Osmancık'ın sahibi Selahattin Bilir ve orkestrasının fasıl şarkıları eşliğinde eğlendi. --->Geceden ilginç FOTOĞRAFLAR için TIKLAYINIZ...

Bir dönem Yeşilçam'da fırtına gibi esen ünlü sanatçılar Etiler girişindeki Osmancık Meyhanesi'nde felekten bir gece çaldı. Cuma ve cumartesi geceleri müzikseverlerin tercih ettiği mekâna gelen Nuri Alço, Mahmut Hekimoğlu, Serpil Çakmaklı, ünlü manken Vahe Kılıçarslan, Magazin Gazetecileri Derneği Onursal Başkanı Nurettin Soydan ve Türk Halk Müziği sanatçısı Ekin, önce Osmancık'ın sahibi Selahattin Bilir ve orkestrasının fasıl şarkıları eşliğinde eğlendi. Zaman zaman şarkılara eşlik eden sanatçılar, gecenin ilerleyen saatlerinde bu kez Ekin'in türküleriyle coştu. Yeşilçam'daki günlerini yâd eden sanatçılar, o günlerle ilgili komik anılarını da hatırladılar.

Müzikseverlere kaliteli müzik sunmaya ve keyifli bir mekânda hizmet vermeye çalıştıklarını söyleyen Osmancık Meyhanesi'nin sahibi Selahattin Bilir, "Fasıl keyfi yapmak için İstanbul'da pek fazla yer kalmadı. Müzikseverlere uygun fiyatlarla güzel bir atmosfer sunmaya çalışıyoruz ve zaman zaman da sanatçı dostlarımızı mekânımızda ağırlıyoruz. Bu akşam da Yeşilçam'dan dostlarımız bizimle birlikteydi. Restoranımız onlarla daha da güzelleşti" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mekan Haberleri