Uzun süredir, yönetim zafiyeti yaşayan MGD'de Başkan Sinan Tosun'a karşı savaş açan 6 yönetim kurulu üyesi istifa etti?
Saat 17 civarında atılan SMS mesajı şu içeriği taşıyordu;
"-Biz aşağıda isimleri bulunan MGD Yönetim Kurulu üyeleri, Başkan Sinan Tosun'un yönetim kuruluna danışmadan tek başına aldığı nedeniyle, 23 Ekim 2009 tarihi itibarıyla istifa etmiş bulunuyoruz?
Fikret Türkyılmaz
Bahri Kayaoğlu
Kenan Özyurt
Metin Coşkun
Osman Demirbağ
Aydın Soylu
-**************
Bu istifalarla birlikte derneğin yönetiminin lağvolduğu, en kısa zamanda olağanüstü Genel Kurula gidilmesi hukukçular tarafından dile getiriliyor?
Kulislerde dolaşan dedikodulara göre en son dün MGD Başkanı Sinan Tosun'un dernek adına yaptığı ve ilan veren sanatçılara suç duyurusunda bulunulacağı şeklindeki açıklamanın hiçbir yönetim kurulu üyesine sorulmadan yapılmasının da bardağı taşıran son damla olduğu söyleniyor?